Help for English

Novinka na Help for English!

ALL LEVELS Vydáno dne 06.04.2007

Informace o novém prvku našeho webu, který velice usnadní ‘hledání ve slovníčku’. Stačí dvakrát kliknout na neznámé slovíčko v článku, a ihned se objeví žluté okénko s překladem a výkladem tohoto slova. A nyní zobrazené okénko bude obsahovat i fonetický přepis výslovnosti a často i možnost přehrání výslovnosti!



Webové stránky HELP FOR ENGLISH využívají překladový a výkladový slovníček, který obsahuje více než 10,000 hesel (doplněných přepisem výslovnosti, a často i nahrávkou rodilého mluvčího a ilustrací). Tento slovník můžete používat zvlášť (klikněte na 'slovník' v menu po levé straně), nebo v něm vyhledávat přímo při práci s výukovými materiály a články (po levé straně je okénko 'vyhledat ve slovníčku, kam zadáte svůj požadavek, a slovníček vám ihned začne nabízet možnosti).

Novinka!

Teď vám ale představíme zcela nový prvek. Při četbě článků a testů v angličtině stačí dvakrát kliknout na neznámé slovíčko, a ihned se objeví žluté okénko s překladem a výkladem tohoto slova, fonetickým přepisem výslovnosti, a často i se zvukovou nahrávkou. Pokud v tomto rámečku kliknete na 'najít ve slovníku' a budete přesměrováni na novou stránku, kde budou zobrazeny i obrázky a další významy slova (např. frázová slovesa apod.).

Tento nový prvek ale bohužel nefunguje v prohlížeči OPERA, protože ten reaguje na dvojí kliknutí jinak. Nevíme, zda se nám podaří tento prvek zpřístupnit i v prohlížeči OPERA.

Vyzkoušejte si to nyní

Dvakrát klikněte na jakékoliv anglické slovíčko v následujícím odstavečku.

We have made a new feature available for you. Double-click on any English word in an article, test etc. and a new window with a translation and a definition of the word will appear. We hope you find this function useful.

Zašlete nám své připomínky

Rádi uslyšíme, jak jste s novou funkcí spokojeni.


Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

O webu Help for English

Informace o tom, co náš web nabízí, detailní popis jednotlivých funkcí, rubrik apod.
ALL LEVELS

Help for English vs. English Me

V čem se liší placená aplikace ENGLISH ME od našeho portálu HELP FOR ENGLISH? Proč se předplatné ENGLISH ME vyplatí?

PRE-INTERMEDIATE

Grammar Theme Park: The O.C.

Gramatický test, ve kterém se všechny věty týkají nějakého konkrétního tématu, tentokráte je to seriál THE O.C.
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Novinka na Help for English! 22 19158 Od yana51 poslední příspěvek
před 15 lety