Help for English

Ohlédnutí za rokem 2012

ALL LEVELS Vydáno dne 01.01.2013

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…



Ohlédnutí za rokem 2012

Jak už je naším každoročním zvykem, na první den v roce máme v plánu ohlédnout se za rokem uplynulým. Nebude tomu jinak ani dnes.

V roce 2012 se událo několik důležitých věcí. Hlavní z nich asi bylo to, že jsme celý web předělali od základu. Články samozřejmě zůstaly, testy zůstaly, slovíčka zůstaly, změnilo se ale hlavně to v pozadí, jak stránky pracují. Viditelné změny ale přišly také, umožnili jsme např. přihlašování přes Facebook, vylepšili jsme zkoušení slovíček, změnili systém komentářů a diskusního fóra, jinak funguje i slovníček a další prvky našich stránek. Nebyl to snadný krok a provázely ho různé problémy, které jsme snad již (až na výjimky) vyřešili. Zbývá nám ještě doladit několik typů testů a aktivit.

V posledních měsících také usilovně pracujeme na novince, kterou Vám snad již brzy budeme moci představit. Prozatím ale nebudu nic více prozrazovat.

Pracovali jsme také na nových článcích a aktivitách, v roce 2012 jich přibylo asi 200. Je to počet sice menší než v předchozích letech, ale věřím, že na počtu nezáleží. Články, kromě mě, pro Vás opět připravoval i Roman Svozílek a také se objevilo několik nových autorů, kteří svými dílky naše stránky rozhodně také obohatili. Skvělé materiály, testy, kvízy, články pro Vás vytvořila Lucka Skrčená. Moc děkujeme.

Návštěvnost za rok 2012 byla opět vysoká, dále jsme drželi laťku cca 20 tisíc návštěvníků denně (v pracovní dny mimo prázdniny). Celkem jsme zaznamenali téměř 2 miliony unikátních návštěvníků, celkem více než 5,5 milionů jednotlivých návštěv!

I v roce 2012 jsme měli možnost se s našimi fanoušky setkat osobně a to buď na Englishbooks Day v Berouně, nebo na podzim na Mini HFE dni v Praze. Nepodařilo se nám ale uspořádat klasické ‘tradiční’ setkání. Snad v roce příštím.

Rádi bychom nyní uvedli seznam poděkování, ale je nám jasné, že by nebyl kompletní. Proto budeme děkovat spíše obecně. Díky všem autorům, moderátorům i testerům, kteří se na tvorbě a chodu stránek podílí a podíleli. Díky všem, kdo na naše stránky přicházíte a dáváte nám zpětnou vazbu. Díky všem, kdo se zapojují do diskusí a odpovídají na dotazy našich uživatelů. Díky všem, kdo nás jakkoliv jinak podpořili, třeba jen slovem.

Všem přejeme hodně štěstí a úspěchů do nového roku a těšíme se na to, co v roce 2013 na stránkách Help for English uděláme.

Marek Vít & Petr Hudík



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2013

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2014

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2015

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Ohlédnutí za rokem 2012 12 7018 Od Veroniquee poslední příspěvek
před 11 lety