Help for English

English at the Zoo

ALL LEVELS Vydáno dne 30.05.2013

Časopisy Bridge a Gate pořádají 10. června v pražské zoo zajímavou akci – ENGLISH AT THE ZOO.



UPDATE:

Akce Angličtina v ZOO se bohužel kvůli záplavám ruší, což je nám moc líto. Nový případný termín nebyl ještě stanoven, v úvahu prý připadá září 2013 nebo červen 2014. Bližší informace získáte na stránkách nakladatelství Bridge.


English at the zoo

Jack the Prairie DogDne 10. června pořádá nakladatelství Bridge společně se ZOO Praha pro žáky základních a středních škol zajímavou akci – celodenní ‘bojovku’ s názvem English at the Zoo. Žáci budou mít za úkol zjistit, kdo ukradl poklad Pirátských Opic a unesl syna krále zvířat. Budou jako detektivové zjišťovat, kdo ze sedmi podezřelých zvířat má a nemá alibi – musí plnit anglické hry a hlavolamy z předmětů anglický jazyk, biologie, zeměpis a komunikovat s anglicky mluvícími rodilými mluvčími, se kterými se budou setkávat na skrytých stanovištích. Po splnění úkolů se dozvědí, co se s pokladem a uneseným synem doopravdy stalo a získají část pokladu.

Do hry se přihlásilo cca 200 učitelů s více než 2 000 žáky, takže věříme, že to bude událost opravdu veliká. Na účastníky čeká den plný zábavy, angličtiny a jistě zajímavých cen. Den v zoo probíhá pod záštitou MŠMT a Velvyslanectví USA a Kanady, jejichž zástupci budou i na závěrečném předávání cen.

Doufáme, že se i Vaše škola stihla přihlásit (zájem byl veliký a kapacita byla naplněna poměrně rychle) a že se tedy s některými z Vás na akci setkáme. Mezi partnery hry jsou totiž (vedle např. Oxford University Press, Cambridge University Press, Macmillan, Sunny Canadian School, Lingea, British Council, City & Guilds atd.) i naše stránky.

Naše firma věnovala pro dvě stě zúčastněných učitelů dárkové poukazy na 10× roční předplatné naší výukové aplikace Výuková aplikace English Me! v celkové ceně 680 000 kč!

Všem přihlášeným přejeme kromě hezkého počasí hodně zábavy a zážitků!

Těšíme se na setkání!

Pořadatelé a partneři akce:

English at the zoo – pořadatelé partneři


Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

PRE-INTERMEDIATE

AT THE END vs. IN THE END

Další článek o problematických předložkách. Kdy ve spojení s “the end” použít IN a kdy AT?

PRE-INTERMEDIATE

Cvičení: IN THE END vs. AT THE END

Umíte tato spojení správně používat? Procvičte si to.

PRE-INTERMEDIATE

AT THIS TIME vs. AT THAT TIME vs. AT THE TIME

Umíte správně používat slovíčko TIME a ukazovací zájmena? Studenti zde totiž často chybují.
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno English at the Zoo 1 4029 Od Lucka Skrčená poslední příspěvek
před 11 lety