Help for English

Back to school

ALL LEVELS Vydáno dne 02.09.2013

Přání do začátku školního roku 2013/2014.



Milí školáci a učitelé,

přejeme Vám do nového školního roku hodně úspěchů – samozřejmě nejen v angličtině, ale obzvláště o tu nám tu jde nejvíce. Stránky Help for English jsou tu i v tomto školním roce, aby žákům a studentům pomáhaly poznávat krásy a zdolávat úskalí tohoto jazyka a učitelům aby byly nejen průvodcem a pomocníkem, ale i inspirací. K dispozici jsou již stovky (či dokonce tisíce stránek) textů a interaktivních materiálů a další neustále přibývají.

S námi se v angličtině určitě neztratíte!

Sdílejte

Budeme moc rádi, když informace o nás budete sdílet nejen na sociálních sítích, ale když o nás řeknete svým známým, nebo nás doporučíte svým spolužákům a učitelé svým studentům. Naši Facebook stránku naleznete zde.

Englishbooks, Bridge + Gate

Již dlouhodobě spolupracujeme s internetovým knihkupectvím Englishbooks.cz, kde si s 15 % slevou můžete zakoupit nejrůznější učebnice angličtiny. Nabídka obchodu je ideální nejen pro jednotlivce, ale i školní hromadné objednávky.

V letošním roce jsme uzavřeli partnerství s nakladatelstvím Bridge Publishing House, které vydává skvělé časopisy pro studenty angličtiny Bridge (pro úroveň B1) a Gate (pro úroveň A2). Některé články z těchto časopisů se v letošním školním roce budou objevovat i na našich stránkách, ale určitě se vám vyplatí objednat si časopisy do školy či třídy. Podívejte se na naši recenzi časopisu Bridge nebo si na stránkách Bridge Online prohlédněte ukázková čísla obou časopisů.

English Me

V letošním roce jsme také vydali naši vlastní výukovou aplikaci English Me pro počítače, tablety a mobily. Tu nyní k příležitosti začátku školního roku nabízíme s 20 % slevou, která se vztahuje jak na individuální objednávky, tak na objednávky hromadné. Žáci a studenti si tedy mohou roční předplatné pořídit již od 152 Kč. Základní informace o English Me naleznete zde.

Soutěž

Do 20. září ještě probíhá soutěž s pohlednicemi z dovolené, kterou pořádáme spolu s www.englishbooks.cz. Pokud se ještě chcete zapojit a vyhrát zajímavé ceny (knihy, seriály, předplatné English Me), určitě již dlouho nečekejte. Informace o soutěži a jejích pravidlech najdete zde.

Nakonec ještě jednou přejeme úspěšný start do nového školního roku!



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

PRE-INTERMEDIATE

Škola, kámen úrazu

Upozornění na notorické chyby, kterých se dopouštějí především čeští studenti angličtiny. Zaměříme se na slovíčka a slovní spojení spojená se školou.

ALL LEVELS

BACK TO SCHOOL with us!

Školní rok 2015/2016 je tu a s ním kromě přání všem školákům a učitelům také tradiční velká slevová akce na naši aplikaci English Me!
STARTER

Škola

Slovíčka spojená se školou.

Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář