Help for English

Ohlédnutí za rokem 2014

ALL LEVELS Vydáno dne 01.01.2015

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…



Ohlédnutí za rokem 2014

Již devět ohlédnutí, devět roků, co naše stránky Help for English nabízí svůj obsah každému, kdo hledá pomoc s angličtinou, materiály k procvičování, rady, tipy… Letos na podzim oslavíme již 10 let od založení!

Pojďme si ale nejdříve shrnout, co se u nás událo v roce, který právě skončil.

Statistiky stránek se podobají těm loňským, i když mírný nárůst návštěvnosti jsme zaznamenali. V roce 2014 jsme registrovali přes 5 milionů návštěv od téměř 2,5 milionů uživatelů. Zobrazili si přes 30 milionů stránek a strávili u nich miliony hodin!

To jsou čísla, že? Myslím, že mohu i prozradit, jakou závratnou finanční částku jsme od těchto návštěvníků za ty spousty poskytnutých materiálů inkasovali. Samozřejmě je to vtip. Naše stránky vždy byly zcela zdarma. 🙂 Help for English financujeme ze zisků z naší online výukové aplikace ENGLISH ME a částečně také díky našemu sponzorovi – internetovému obchodu Englishbooks. Tímto bychom jim rádi poděkovali. Bez nich by stránky Help for English nemohly fungovat tak, jak fungují – bez poplatků, bez reklam

Pracovali jsme také na nových studijních materiálech. V roce 2014 jsme jich pro Vás napsali a vydali více než stovku! Dále jsme začali aktualizovat a vylepšovat starší články, které již byly zastaralé. Články jsou dílem již víceméně stabilního týmu tvůrců. Kromě Marka Víta a Romana Svozílka pro Vás i letos psali také Franta Barták a Lucka Skrčená.

Velký přínos našich stránek ale vidíme i v tom, že si uživatel může nejen najít článek o téměř jakémkoliv jevu, ale že se může i ptát v diskusním fóru. Na svůj dotaz se mu samozřejmě dostane také odpovědi a to poměrně rychle, často i do několika minut po vložení. V loňském roce naši uživatelé diskutovali o více než 2000 otázkách a jazykových problémech! Děkujeme všem zvědavcům i šťouralům (i když s těmi bývá někdy těžká práce), ale ještě více děkujeme těm, kteří jsou vždy ochotni trpělivě pomoci, vysvětlit, odkázat…

S některými z Vás jsme se v loňském roce znovu setkali i osobně na dalším ročníku akce Englishbooks Day with City and Guilds aneb setkání fanoušků Help for English. Doufám, že jste si akci užili a že si nenecháte ujít příští ročník. Za organizaci děkujeme našim přátelům z Englishbook­s s.r.o.

Rok 2015

Do roku 2015 Vám přejeme jen to nejlepší. Těšíme se, že se tu po celý rok s Vámi budeme setkávat a dělit se s Vámi o to, co o angličtině víme. Věříme, že s Help for English Vám půjde angličtina lépe. Ať se Vám daří!

Váš tým Help for English,

Petr Hudík, Roman Svozílek a Marek Vít



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2015

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2012

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2013

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Ohlédnutí za rokem 2014 6 4953 Od luxel poslední příspěvek
před 9 lety