Ohlédnutí za rokem 2011

Vydáno dne 01.01.2012

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…



Ohlédnutí za rokem 2011

Už pětkrát jsem se na našich stránkách ohlížel za uplynulým rokem a nebude tomu jinak ani dnes, na přelomu roků 2011 a 2012. I dnes bych rád shrnul, co se v uplynulém roce na našich stránkách stalo a poděkoval těm, kteří se o to vše zasloužili.

 

Stalo se:

 

Stane se:

 

Poděkování

Jak jsem již řekl mnohokrát, již dávno nejsme stránkami, které jsou dílem Marka Víta a Petra Hudíka. Seznam těch, kteří si zaslouží dík je rok od roku delší, děkovat ale budu jen ve zkratce.

Díky si zaslouží všichni ti z Vás, kdo nás v uplynulém roce podpořili byť jen slovem. Každého pochvalného či kritického komentáře si vážíme. Děkujeme za motivaci, bez Vás bychom to vzdali již dávno!

Děkujeme všem, kdo nás podpořili finančně tím, že si zakoupili naše produkty či reklamní předměty (trička, hrnečky). Za finanční podporu děkujeme i uživateli Random!

Děkujeme všem autorům, kteří u nás letos publikovali své články, testy, cvičení apod. Je to v první řadě Roman Svozílek a moje manželka Michaela Vítová. Díky patří také Janě Skřivánkové (z webu mojecestina.cz) za organizaci srazu a také za její občasné korektury... moje čeština korigování velkých a malých písmen, s/z, i/y apod. potřebuje. Díky i těm, kteří nás na občasné překlepy informovali soukromými zprávami.

Děkuji našim moderátorům, kteří v letošním roce pomáhali udržovat komentáře pod články v čistotě.

Děkuji i našim ilustrátorům a rodilým mluvčím, kteří se postarali o zvukové nahrávky.

Děkujeme sponzorům našich soutěží, tedy Evropskému vzdělávacímu centru, knihkupectví Englishbooks.cz a dalším!

Děkuji i našim blízkým, bez jejichž podpory by nebylo možné takovéto stránky vůbec tvořit.

 

HAPPY NEW YEAR!

Všem přeji hodně štěstí a úspěchů do nového roku!

Snad se staří Májové (či ti, kteří tak jejich kalendář interpretovali) spletli a konec světa nás v tomto roce nečeká, a my se tak s Vámi budeme moci na našich stránkách pravidelně setkávat dále.

Přepis bublinkové nápovědy: