Krásné prázdniny 2012!

Vydáno dne 29.06.2012

Přání ke konci školního roku, stránky Help for English o prázdninách.



Konečně prázdniny

Krásné prázdniny!

Školákům a učitelům dnes začínají dva měsíce jistě zaslouženého oddechu. Všem přejeme, abyste si dny volna vychutnali co nejlépe.

Odpočívat budeme samozřejmě i my, ale letos se na našich stránkách bude pracovat i v létě. V posledních měsících mě má zaměstnání vytížila natolik, že na psaní pro Help for English nebylo moc času. Tímto semestrem jsem ale své působení na univerzitě ukončil a to hlavně proto, abych se mohl více věnovat našim projektům. Takže se můžete těšit na spoustu nových článků, testů, cvičení a dalších materiálů.

Letos v létě také začne taková větší proměna našich stránek. Budeme spouštět novou verzi, která bude lepší hlavně po té programové stránce, bude umožňovat více možností, interaktivních prvků, typů aktivit apod. Vylepšení se dočká např. diskusní fórum ale i třeba vzhled stránek, který bude přívětivější k různým mobilním platformám. Proces to samozřejmě nebude jednoduchý a je možné, že se objeví drobné nedostatky, chyby, výpadky apod.

I po dobu letošních prázdnin a dovolených bude probíhat velká letní fotosoutěž, ve které budete moci vyhrát tři poukázky na nákup v obchodě Englishbooks v hodnotě 1000 Kč. Informace brzy vyvěsíme.

Ještě jednou Vám přeji KRÁSNÉ LÉTO 2012!

 

Přepis bublinkové nápovědy: