BACK TO SCHOOL with us!

Vydáno dne 30.08.2015

Školní rok 2015/2016 je tu a s ním kromě přání všem školákům a učitelům také tradiční velká slevová akce na naši aplikaci English Me!



BACK TO SCHOOL with us!

Školákům a učitelům nyní končí prázdniny a čeká je nový školní rok, což pro většinu z nich znamená dalších deset měsíců učení se angličtiny.

Pro všechny, koho se to týká, je tu náš web Help for English a s ním spojená aplikace English Me. Máme pro vás připraveny tisíce článků a testů k prostudování, tisíce slovíček k naučení, tisíce vět k procvičení. Učit se s námi mohou jak začátečníci, tak ti nejpokročilejší. Na našem webu se můžete i zeptat, nechat si poradit. Celý portál Help for English byl, je a bude ZCELA ZDARMA pro všechny.

Pro ještě efektivnější učení pro Vás máme aplikaci pro počítače, tablety a mobilní telefony – English Me! Učení slovíček v ní je ještě snadnější, testování gramatiky a slovní zásoby ještě důkladnější, získávání informací ještě pohodlnější. Nabízí také gramatické drily, procvičování spellingu, trénink překladu a diktátů a mnoho dalšího!

Do 10. září si English Me můžete předplatit s 25% slevou, která se vztahuje na všechny objednávky, dokonce i na zvýhodněné hromadné objednávky a lze ji kombinovat s dalšími slevami (např. s věrnostní slevou za předchozí objednávky)! Běžná roční cena je 790 Kč. S 25% slevou ale zaplatíte jen 593 Kč.

English Me si můžete bezplatně vyzkoušet! Sedmidenní zkušební lhůta je zdarma!

Možná jste si aplikaci English Me již před časem vyzkoušeli a nezaujala Vás. V posledních měsících jsme ale přidali mnoho zajímavých nových funkcí. Rozhodli jsme se, že všem, kteří si English Me kdy vyzkoušeli, dáme nyní po čas slevové akce možnost si English Me znovu bezplatně vyzkoušet. Stačí se přihlásit pod svým jménem a heslem a do 10. září můžete dále aplikaci testovat.

Všem našim předplatitelům jsme navíc všechny dny této akce přičetli k jejich stávajícímu předplatnému. Vaše předplatné bylo prodlouženo o 12 dní!

Aplikaci naleznete na www.englishme.cz

Přepis bublinkové nápovědy: