Help for English

HFE v novém

Komentáře k článku: HFE v novém

 

To, že to v minulosti šlo, nebylo schválně, bylo to zvláštní chování programu, které se mohlo využít. Nová verze je dělaná jinak a proto to už nejde.

Vysvětlení všech odpovědí máme v programu Smart Tests, tam si můžete prohlédnout vždy všechna vysvětlení, nejen u zadaných možností.

Zde na Help for English nic takového zatím neplánujeme.

dobře, děkuju moc za odpovědi

Dobrý den, pár osobních připomínek ke zkoušení slovní zásoby.

  • chybí mi možnost zvolit si jen zkoušení nebo trénování
  • chybí mi finální statistika, která slovíčka byla kolikrát napsána špatně.

Hezký den všem na nové verzi mne velmi zklamala tím,že neumožňuje zkoušení slovíček a finální statistiku. To jsem dříve velmi využíval.

S pozdravem

Zkoušení slovíček už několik dní běží. CO máte na mysli finální statistikou?

Myslel jsem tím výsledek slovního testu (kolik chyb a tak). Chtěl jsem se ještě zeptat, zda neuvažujete i o opačném testu – myslím tím překlad anglických slovíček do češtiny. Jinak díky za spuštění zkoušení slovíček))))

Zkoušení všemi možnými způsoby (do / z angličtiny, podle definice, podle obrázku, diktát, výběrem z možností…) je součástí našeho komerčního software, díky kterému si můžeme dovolit udržovat tento web zdarma a bez rušivých reklam. Není v našem zájmu, abychom do stávajícího rychlozkoušení přidávali další funkce.

S přechodem na novou verzi přestal fungovat sousedský portál http://nemcina-zdarma.cz/ je možné najít někde materiály které tam byly?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Megadeth vložený před 12 lety

S přechodem na novou verzi přestal fungovat sousedský portál http://nemcina-zdarma.cz/ je možné najít někde materiály které tam byly?

V současné době nejsou k dispozici. Opravu máme v plánu.

díky za spravení už jsem se stihl i něco naučit :-D zpozoroval jsem že nefungují testy: http://www.nemcina-zdarma.cz/…haben-a-sein nevidím možné odpovědi, zkoušeno ve firefoxu a chrome

dobrý den mna ba zaujímalo čo budu články rozdelené aj podla urovní? mne by to dosť pomohlo…dakujem

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.