Help for English

EngVid.com (Free English Video Lessons)

Komentáře k článku: EngVid.com (Free English Video Lessons)

 

Díky za výborný tip, zařazuju do svých favorite bookmarks :-) Jen malá škoda, že zalogování na jejich web nepřináší alespoň statistiku shlédnutých lekcí. Naštestí lze zajistit přiřazením autorů do odebíraných kanálů youtube.

A jde o angličtinu americkou nebo britskou?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Elis88 vložený před 11 lety

A jde o angličtinu americkou nebo britskou?

Spíše americkou, tedy hlavně pokud jde o výslovnost, ale i z ukázkového videa vidíte, že se řeší třeba i slovní zásoba AmE vs BrE.

Ještě bych doplnil, že poslední dobou jsou lekce opatřeny titulky. I když je jejich mluvená angličtina srozumitelná, možná se tato nová funkce může někomu hodit.

Roman, vase články sú tak… osviežujúce a zábavné a výstižné.
My cup od tea.
You re right, Ronnie is great.
Thanks a lot for this article.

Díky za skvělý tip! :-) Stránky i lektoři vypadají zajímavě, určitě zařadím mezi své oblíbené. Je skvělý, že lektoři jsou rodilý mluvčí.

Predne diky za skvely web. Hledam kratka anglicka videa (treba ukazky z filmu, nebo serialu), kde bych si mohl procvicit poslch. Idealne, pokud by sly nejak radit a tak a taky stahnout, abych je mohl sledovat off-line.

To není problém, na stahuj.cz si stáhneš např. atubecatcher program a sním si pak stáhneš videa do počítače. Program umí stahovat z: Youtube XTube Pronotube MySpace Stage6 Yahoo Dailymotion Megavideo A mnoho dalších

Tady máš odkaz: http://www.stahuj.centrum.cz/…ube-catcher/

Díky moc za tip, taky bych jeden měl pro ostatní uživatele – první lekci z asi 10 lekcí o anglických časech. Celé se to jmenuje Learn English Tenses.

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.engvid.com/piss-slang/

So far the most useful I've seen there :). Thanks for the tip Roman.

Jsou to všechno Kanaďani a všichni jsou skvělí. Ronnie, Alex i ten černoch s jeho housenkou :-D :-D a další. Určitě jsou to skvělá výuková videa.

Výborná možnosť precvičiť si listening. Ale oveľa viac sa mi páči tu, na týchto stránkach. Napríklad Lekcia SHADE or SCHADOW, ktorú vasvetľoval Jon, som hneď nato pozrela tu (pamätala som si, že tu niekde je), a Marek to vysvetľuje oveľa lepšie. Alebo Adam vysvetľuje slová Another, The other(s),…, dosť divne, tu to Marek vysvetľuje veľmi jednoznačne, systematicky a vyčerpávajúco.

(Ale Ronnie je skvelá, profesionálna, vtipná a originálna.)

Díky za tip. Ihned jsem si stránky oblíbila, lektoři jsou všichni moc dobrý a lekce jsou srozumitelné.

Dobrý den, nejsem tak pokročilá v angličtině, abych rozuměla výkladu, dala jsem si překlad do češtiny, ale titulky jsou hodně nesrozumitelné, jako by překládali slovo od slova.Je to teda asi pro ty, co už dobře rozumí:-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavla Zoulova vložený před 11 lety

Dobrý den, nejsem tak pokročilá v angličtině, abych rozuměla výkladu, dala jsem si překlad do češtiny, ale titulky jsou hodně nesrozumitelné, jako by překládali slovo od slova.Je to teda asi pro ty, co už dobře rozumí:-)

Trochu se obávám, že jde o automatický přepis a následný překlad, na Youtube celkem běžné… :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.