Help for English

Oxford studijní slovník

Komentáře k článku: Oxford studijní slovník

 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od terry30 vložený před 12 lety

Re:

Mně zase nejde Genie, nainstalovalo se mi akorát do Firefoxu s kterým stejně není kompatibilní. A Explorer a Chrome nic.:-(

Re: Re:

Omlouvám se, už to funguje. Jsem myslela, že se to zobrazí jako doplněk i v ostatních prohlížečích, ne jenom v Firefoxu.

Ame vs. Br

Ahoj, chci se zeptat, jestli je ve slovníku odlišena americká a britská slovní zásoba.(Klasická poznámka: garden(Ame-yard) apod.)? Děkuji Lukas

Re: Ame vs. Br

Myslím, že ano. Teď ho po ruce nemám, ale oxfordské slovníky toto uvádějí. Věřím, že i tento.

spokojenost

Slovník jsem si po přečtení objednal on-line a využil jsem březnové 2O% slevy. Osobně jsem si jej vyzvedl na prodejně v Berouně a jsem nadšený, ačkoliv mne trochu zklamalo drobné písmo, bohatě to vylepšil přiložený CD-ROM, který je prostě bezkonkurenční. Používal jsem jiné slovníky na CD-ROM, ale úroveň tohoto zpracování je všechny předčí, to se musí prostě zažít… ;-) Mockrát děkuji za tip.

dotaz k CD-ROM

Ahojte, chtěl jsem se zeptat, jestli součástí CD-ROMu není i procvičování a zkoušení slovíček, tedy možnost si ze slovníku vkládat slovíčka, která se chci naučit a tudíž si je potřebuji často opakovat. Nevíte popřípadě o jiném slovníku, kde by byla tato možnost? Díky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel vložený před 12 lety

dotaz k CD-ROM

Ahojte, chtěl jsem se zeptat, jestli součástí CD-ROMu není i procvičování a zkoušení slovíček, tedy možnost si ze slovníku vkládat slovíčka, která se chci naučit a tudíž si je potřebuji často opakovat. Nevíte popřípadě o jiném slovníku, kde by byla tato možnost? Díky

Připojuji se k dotazu ufonauta – lze zkoušet vlastní vybraná slovíčka pomocí tohoto či jiného (popř. kterého) slovníku? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám tento slovník, ale nepracuje mi CD, protože nemám windows, ale Mac OS… Dá se i přes tento problém nějak slovník nainstalovat do systému Mac OS? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možnost používat tento slovník u maturitní zkoušky ?

Dobrý den, mám problém s programem na CD. Po spuštění se mi sice zobrazí okno programu i s texty, ale nejsou vidět žádná tlačítka, kterými by se program ovládal (přepínání anglického a českého slovníku, výslovnost slovíček, nastavení, …). Všechny tyto prvky tam jsou, protože, když vím, kam klikat, tak je dokážu spustit, jen nejsou vidět tlačítka. Když program zkusím na jiném PC, tak je vše ok. Netušíte někdo, čím to může být? Ani na jednom z těch PC se mi také nenainstaloval doplněk do Firefoxu. Funguje někomu s novějšími verzemi FF?

Za veškeré postřehy předem děkuji.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.