Help for English

Detail okruhu slovní zásoby

 

Dobrý den,

připravili jsem pro Vás nový detail okruhu slovní zásoby.

Když jsme před rokem EnglishMe spouštěli, spousta funkcí nebyla připravena, některé jsme plánovali, ale některé funkce nás ani nenapadly. Po roce intenzivního vývoje a díky množství zpětné vazby od Vás, uživatelů, jsme postupně přidávali nové funkce, které s okruhem slovní zásoby můžete dělat – mezi poslední přidané patří například Zkoušení nepravidelných sloves nebo Zkoušení výběrem z obrázků. Ze starších funkcí, které nebyly v den vydání připravené, bych rád zmínil možnost vyzkoušet slovíčka ve větách, nebo možnost nechat se vyzkoušet pouze z neznámých slovíček. Nových funkcí bylo samozřejmě více, a tak původní návrh obrazovky Detail okruhu slovní zásoby přestal stačit, proto jsme se rozhodli zobrazení přehodnotit.

Pokud nyní kliknete v hlavním menu na Slovní zásoba, zvolíte Okruhy slovní zásoby a kliknete na název okruhu, tak se zobrazí Detail okruhu slovní zásoby. Do dnešního dne se rovnou spustilo zkoušení, pro zobrazení Detailu okruhu slovní zásoby bylo nutné kliknout na malinkou ikonku lupy, což bylo velice nepraktické a část uživatelů o této možnosti vůbec nevěděla.

Na detailu okruhu slovní zásoby jsme soustředili všechny možnosti, které můžete s okruhem provést, zároveň jsme se velice snažili navrhnout jednoduchou obrazovku, která nebude působit komplikovaně. Věřím, že se nám to pomohlo, přesvědčit se můžete sami.

Budeme moc rádi za zpětnou vazbu. Přijde Vám nový detail okruhu přehlednější?

Myslím, že je to spravené veľmi dobre. Okruh sa tak stal prehľadnejší. Osobne by som však privítala, aby sa pri vytváraní lekcie alebo jej náhľade zobrazoval počet slovíčok v okruhu tak, ako to bolo predtým. Uľahčí to prácu pri tvorbe lekcie, keď viem, koľko slovíčok v danom okruhu už mám. 

Hlásím problém:
V generálním nastavení mám nastaveno zkoušení slovíček „klasické – odpovědi nepsat“
Když dám novou možnost zkoušení „Z češtiny do angličtiny“ tak NEFUNGUJE (chce psát slovíčka)
Varianty zkoušení „ Z angličtiny do češtiny“ a při spuštění zkoušení z výukového plánu fungují správně. Pouštím z mobilu.

Děkujeme za nahlášení problému. Mohl byste prosím tento problém nahlásit přímo z English Me? Systém hlášení chyb nám zároveň odesílá důležité informace o používaném systému apod. Také se tam nemůže stát, že nějaké hlášení zapadne.

Moc díky.

U okruhu, který jsem již prošel, se objeví grafické zelenožluté znázornění jak moc okruh umím. Používal jsem funkci „opakování slovíček“ a jeví se mi to takto: i když se v „opakování slovíček“ slovíčko naučím, tak se grafické znázornění u okruhu nemění.
Víc se mi líbí možnost zkoušet jen problematická slovíčka KONKRÉTNÍHO okruhu. Zde mám tento problém: když má okruh 20 slovíček a pustím si zkoušení jen problémových, tak mám v okruhu jen 5–10 slovíček, což je málo. Vyřešila by to možnost pouštět toto zkoušení z více okruhů naráz, pak vyberu 2–3 okruhy aby ve zkoušení bylo 20–30 slovíček.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.