Help for English

dárkový poukaz

 

Dobrý den Moje přítelkyně se předčasem u Vás na englishme.cz zaregistrovala a na určitou dobu dostala přístupový kód k používání angličtiny, byla s tím velice spokojená a chtěla by v tom pokračovat. Musí si dokoupit přístupový kód k používání stránek , v tom by asi nebyl z její strany žádný problém, chtěl bych to zařídit já a dát k NAROZENINÁM formou nějakého dárkového poukazu eventuelně jakoukoli jinou formou. Nikde na stránkách jsem tuto možnost nenašel a kontakt na koho se v tomto směru obrátit také ne.
Děkuji za jakoukoli odpověď 

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Kontakt na nás je na každé stránce englishme po příhlášení pod svým jménem a heslem. Omlouváme se, že na hlavní stránce bez přihlášení není kontakt viditelný.

Dárkový poukaz si můžete objednat tak, že se sám registrujete do English Me – stačí se přihlásit pod svým jménem a heslem, které máte tady na Help for English. Ze svého profilu provedete objednávku předplaceného kódu – jsou tam dvě možnosti – objednávka předplatného pro Váš účet (to by se ale předplatné automaticky načetlo Vám) a nebo objednávka předplacených kódů.

Po vyřízení objednávky a provedené transakce najdete ve svém profilu předplacený kód, který lze vytisknout i formou dárkového poukazu.

V případě jakýchkoliv dalších dotazů se na nás obraťte.

Marek Vít

dobrý večer pane Vit,omlouvám se,ale objednávku předplaceného kodu nemohu na svém profilu najít,můžete mě lépe navéct,děkuju

Odkaz na příspěvek Příspěvek od michal1978 vložený před 10 lety

dobrý večer pane Vit,omlouvám se,ale objednávku předplaceného kodu nemohu na svém profilu najít,můžete mě lépe navéct,děkuju

Vpravo nahoře klikněte na ikonku ozubeného kolečka – objeví se menu. Zde zvolte Předplatné.
Objeví se Vám dvě možnosti: 1) Objednat pro tento účet a 2) Objednat předplacené kódy. Zvolte možnost 2 – oranžové tlačítko “Předplacené kódy”.
Zde zadejte počet licencí: 1 (nebo více, pokud chcete ještě pro někoho).

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.