Help for English

Použití na materiálů na školním webu

 

Dobrý den

Jelikož jsem nikde nenašel mail na majitele stránek, musím psát zde. Pracuji na maturitním projektu na soukromém Gymnáziu v Kunovicích a tvořím pro dálkové studenty web pod názvem IT- Maturita od A do Z. Jedná se o přehled maturitních předmětů a materiály potřebné ke studiu. Co se týče Angličtiny bych se rád zeptal, zdali mohu po uvedení zdrojů, použit texty z vašeho webu? Jedná se o nekomerční použítí čistě pro studenty dálkové ho studia Gymnázia v Kunovicích. Jedná se o anglická témata pro úspěšné složení Maturity z anglličtiny dle ŠVP školy. Děkuji za odpověď případně o mail na majitele. Děkuji Pavel Dorda

Dobrý den, Marek Vít vám jistě odpoví, pokud mu napíšete buď soukromou zprávu – http://www.helpforenglish.cz/…/3-marek-vit – nebo email na info@vitware.cz.

Dobrý den,

napište prosím na info@vitware.cz. Kromě již uvedených informací prosím doplňte, jaké konkrétní články budete chtít použít a především informaci, zda web bude přístupný veřejnosti a nebo pouze po přihlášení pod jménem a heslem studenta. Pokud by se jednalo o veřejný přístup, svolení bychom Vám dát nemohli.

Marek Vít

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.