Help for English

Jak nás můžete podpořit

Komentáře k článku: Jak nás můžete podpořit

 

Perfektní zpracování!

Dobrý den, Vaše stránky jsou bezkonkurenční. Nejvjíce se mi líbí vysvětlení, proč je odpověď špatně a navedení na správnou odpověď. Přeji hodně úspěchu a děkuji za Vaši pomoc. Moc si toho vážím. Přeji mnoho úspěchu.

Návrh jak vás podpořit

Připojuji se ke chvalozpěvům na Vaši činnost a mám pro Vás návrh. Co takhle finanční podpora formou SMS. Myslím, že mnoho lidí by poslalo SMS za 20 či 30 Kč pokaždé, co velice spokojeni ukončí návštěvu Vašich stránek. Nebo aspoň jednou za čas :-) Většině musí být jasné, že si nějaké prachy za tudle práci zasloužíte a takováto forma příspěvku je jednoduchá, rychlá a zejména spontánně proveditelná :-)

Poděkování

Právě jsem si zakoupila váš program LLaB a jsem z něho přímo unešená. Jako spousta lidí jsem vyzkoušela nemálo „pomocníků“ při výuce angličtiny, ale tohle není pomocník, to bude PŘÍTEL. Všude se o vás budu zmiňovat. Velmi díky a přeji mnoho dalších úspěchů s odměnou spokojených studentů

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jana Jonová vložený před 16 lety

Poděkování

Právě jsem si zakoupila váš program LLaB a jsem z něho přímo unešená. Jako spousta lidí jsem vyzkoušela nemálo „pomocníků“ při výuce angličtiny, ale tohle není pomocník, to bude PŘÍTEL. Všude se o vás budu zmiňovat. Velmi díky a přeji mnoho dalších úspěchů s odměnou spokojených studentů

Re: Poděkování

Díky moc za pochvalu. Mám radost, že se Vám program líbí. Doufám, že Vám bude ve studiu angličtiny jen pomáhat.

Poděkování

I já se připojuji k poděkování za Vaše stránky , které nám , věčným začátečníkům poradí a pomohou. Ještě jednou moc děkuji !

malé díky za velkou věc

Na vaše stránky jsem narazila náhodou, ale něco podobného jsem hledala už dávno a hledání už vzdala. I já se stávám Vaší chodící reklamou-ani si nedokážu představit, jak pracné musí být dát dohromady takhle fungující program. Každou stránku, kterou tady otevřu mám chuť chválit a nepřestávají mě překvapovat Vaše skvělé nápady pro testy – hudba, obrázky. Co je pro mně největším přínosem jsou poslechová cvičení. Jsem věčný začátečník, nemám problém s naučením se pravidel, slovíček, výslovnosti, ale slyšet a porozumět normálně mluvené větě-tomu, jak oni navazují jedno slovo na druhé.....Moje finanční možnosti jsou hodně omezené, ale váš progr. si tedy rozhodně koupím – třeba k vánocům!! :-D díky, díky, díky.......Ovšem má to i jednu stinou stránku-nedělám už skoro nic jiného :-D

Poděkování + pochvala

Patřím mezi Vaše spokojené návštěvníky tohoto webu a chtěla jsem Vám moc poděkovat za tyto opravdu skvělé stránky. Od té doby co jsem je zcela náhodou objevila, tak je denně využívám a pokaždé najdu přesně co potřebuji. Mým cílem je (alespoň prozatím) zkouška FCE v roce 2009 a s Vámi je učení příjemné a hlavně účelné. Děkuji a přeji mnoho dalších úspěchů!

Re: Re: Poděkvání

myslím že už dávno nenávidí, do té doby, co se stránky rozjely ;)

Vzhledem k tomu , že už nejsem nejmladší a s angličtinou teprve začínám , zdají se mi vaše stránky pro takové lidi jako já naprosto úžasné , učíme se v klidu a tak dlouho dokud nám to do té hlavy nevleze , řádný stres z nějakého lektora ,že se to ne a ne naučit :o
Moc děkuji a přeji veselé velikonoce :-D

doporučuju Vaše stránky a chválím Vás všude, kde to jde, ohromně mi pomáhají Vaše články s přípravou na VŠ, anj jsem se učila sice 8 let, ale moc jsem jí nevěnovala pozornost, protože mě zaujala spíš frj, nyní když se to stalo nutností, jsem se do anj pustila po roce nečinnosti sama a myslím, že za těch posledních pár měsíců přípravy z Vašeho blogu plus chytré knihy od Murphyho jsem se naučila víc než za celých těch 8 let, děkuju Vám za to mnoho, máte můj obdiv :-)

Poděkování
Vaše stránky jsou DOKONALÉ, také je doporučuji ostatním. Opravdu smekám a móóóc děkuji 8-)

Upřímně děkuji

Znáte povídku „Muž, jenž sázel stromy“? Sázel žaludy a změnil pustinu na živoucí krajinu. Vy zase dáváte českému národu příležitost vybruslit z jeho jazykové flustrace. Cítím k vám obrovskou úctu a vděk. Na Vašich stránkách budu prostě závislá a samozřejmě podpořím všemi cestami. Přeji vám hodně sil.

Chcel by som upozornit na zle zobrazovanie HTML kodu pre ikonku v google chrome.

ukážka:
1.bp.blogspot.com/-Pe2NvMAEkxs/TWPe­TAwRadI/AAAAA­AAAAao/hajYeBa­mayM/s320/hfe­.JPG

Re:

Já bych se nejprv naučil psát :-)

Chválím a doporučuji kudy chodím, bez diskuse nejlepší web pro začátečníky i pokročilejší.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.