Help for English

Komentáře k článkům

Komentáře k článku: Komentáře k článkům

 

Ramonis

Uvidíme :) Doufám, že moje smajlíky to nijak neohrozí ;)

Já to říkám často a často se nespletu: Nevděk světem vládne, místo aby dětičky byly rády, že mají tohle k dispozici pro učení jazyka (za nás nic takového nebylo), tak otravují lidem život :-(
Držím Vám palce, hlavně se nenechte odradit, Vaše stránky se mi moc líbí.

Jak je zobrazit?

Možná by také nebylo špatné zavést hodnocení komentářů a komentáře s malou karmou tak taky skrývat.

Nevim jestli jsem slepý, ale nenašel jsem, kde se dá povolit to zobrazování nevhodných komentářů :/

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pilda vložený před 17 lety

Jak je zobrazit?

Možná by také nebylo špatné zavést hodnocení komentářů a komentáře s malou karmou tak taky skrývat.

Nevim jestli jsem slepý, ale nenašel jsem, kde se dá povolit to zobrazování nevhodných komentářů :/

Re: Jak je zobrazit?

Když u článku jsou nějaké nevhodné, tak vám to dole pod komentáři nabídne. Zatím jich je tu jen pár. Obvykle se objevují v pracovní dny dopoledne (kdy chodí na web studenti a žáci škol v rámci vyučování)

Ted jsem se par dni nedostala na pocitac a uz jsem se moc tesila na dalsi nove clanky. Po precteni tohohle je mi ale trosku smutno. Ale Vy jste optimista, hned tak neco Vas urcite neporazi! Moc Vam fandim!!!

Dobrý den,

myslím si, že jste k tomuto problému zaujali opravdu rozumný postoj a to jen podtrhuje skvělou úroveň vašich stránek. Tohle se děje všude, protože lidi…jsou lidi, k tomu se více říct nedá.
Já vám chci ale především poděkovat, tenhle web je výborný nápad, dovedete angličtinu podat zajímavým a hlavně pochopitelným způsobem a to je nejdůležitější. U mě máte jedničku několikrát podtrženou, a oceňuji to.-)
Mějte se hezky, nashle. Lenka

Ano, ano. Právě jsem tyto stránky objevila, jsem z nich moc nadšená, protože obsahují spoustu cenných informací a rad, ale také se dívam jak jsou stránky vedeny a aktualizovány a k tomu patří samozřejmě i úroveň, která je tímto způsobem zachovávána. Fandím, toto řešení se mi líbí.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.