Help for English

Penfriends - najděte si kamaráda na dopisování v AJ

Komentáře k článku: Penfriends - najděte si kamaráda na dopisování v AJ

 

Gratulace

Gratuluji k článku, který zde Editas publikuje!
Kdo se řídí radami takto moudrých, může dosáhnout nejen toho, že bude žít v Anglii, ale získá tam i práci a udrží si při tom všem úsměv na tváři :)

super

Pěkný článek, sám jsem takový chtěl napsat, ale předběhla jsi mě. :) Mohu to ale udělat i tak, protože já znám zase jiné dobré servery. :-)

Tomashi, moc děkuji. Snad se ti budou líbit i mé další články 8-).

Díky Pildo. Chi, pošli mi seznam, co se vše chystáš vydat, ať tě předběhnu i v tom :-D.

Je to fajn článek. Vím, že jsi na fóru už několikrát na podobné téma trpělivě odpovídala, takže teď je to tu hezky shrnuto :-)

praise

Thanks very much. This was something I needed. Thanks a lot once again for this website Penpals. IT is great.

spamy

před časem jsem něco podobného zkoušela a přihlásila se na podobné stránky (jiné než zde uvedené) a od té doby mi chodí o mnoho více spamů.

jarmi1

z tohoto důvodu je dobré mít schránky alespoň dvě a neověřeným subjektům nebo na veřejné weby dávat tu spamovou. Když se ukáže, že jsou spolehlivý, pak lze adresu změnit nebo poštu přeposílat na osobní mail.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jarmi1 vložený před 15 lety

spamy

před časem jsem něco podobného zkoušela a přihlásila se na podobné stránky (jiné než zde uvedené) a od té doby mi chodí o mnoho více spamů.

Re: spamy

Jak pise Soony, je dobre mit druhy email. Ja mam 1 email pouze pro registrace na vsechny weby, ktere ji vyzaduji. Navic je vzdy treba dat pozor, ktera pole pri registraci zakrtavate. Vetsinou to je „Souhlasim s podminkami“, no a pote dalsi nenapadne kolonky, jako „Chci dostavat reklamy“ apod. Jelikoz je to v anglictine a vetsinou uz chceme mit nudnou registraci za sebou, necteme to. Take, kdyz se podivame do nastaveni webu, jsou k naleznuti moznosti jako „Nepreji si dostavat informacni email“ apod.

Musím pochválit za perfektní článek, neměla jsem ani tušení, že existují stránky, kde se dá najít někdo na dopisování v cizím jazyce. Zaregistrovala jsem se, oslovila pár žen, které mají stejné zájmy a pro začátek si píšeme denně pár vět, myslím že je to super na poznání i jiné kultury a na procvičení angličtiny. Děkuji moc

Moc děkuji za tip na www.penpals.net. Vyzkoušela jsem tuto stránku a funguje to moc dobře. Doporučuji i ostatním.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lukyna vložený před 15 lety

Moc děkuji za tip na www.penpals.net. Vyzkoušela jsem tuto stránku a funguje to moc dobře. Doporučuji i ostatním.

Re:

oprava www.interpals.net

I tried some pages but I only recieved spam from “Africa's mafia”. Is somebody here who would like to write with me? I am interested in computers, books, chess buddhism …

My name is Thomas !

I like play football .

Odkaz na příspěvek Příspěvek od cimbas vložený před 10 lety

My name is Thomas !

Helo, my name is Nokol.Iam from the Czech Republic.I live in Prague.I am eleven.

How old are you

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.