Help for English

Konec hodnocení článků

ALL LEVELS Vydáno dne 21.03.2008

Od dnešního dne jsme zrušili možnost hodnotit jednotlivé články.



Již cca dva roky jste měli možnost ohodnotit každý článek počtem kroužků dle toho, jak vám přišel ve studiu angličtiny nápomocný. Od této chvíle tento prvek již není funkční.

Rozhodli jsme se hodnocení zrušit z toho důvodu, že nesplňovalo to, co jsme od něho původně očekávali. Všechny články byly v průměru hodnoceny téměř stejně. Počet kroužků, který se zobrazoval u článku tedy neměl téměř žádnou váhu. Navíc, i přes všechny naše snahy, často docházelo k tomu, že články hodnotili i někteří roboti vyhledávacích portálů a tím ještě více výsledek zkreslovali. Žáci a studenti, kteří na naše stránky občas chodí z donucení v rámci školního vyučování, také nejraději hodnotili články nejnižším počtem kruhů (snad ve snaze pomstít se nám :-) ) a celkové hodnocení článku tak jen těžko vykazovalo cokoliv o jeho kvalitě.

Své názory ale můžete i nadále vyjadřovat prostřednictvím komentářů pod každým článkem. Vaše hodnocení a poznámky jsou pro nás velkým přínosem, motivací a odměnou.


Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

INTERMEDIATE

False friends: eventually / eventuálně

Myslíte si, že anglické slůvko “eventually” znamená v češtině “eventuálně”? Tato dvojice slov patří do kategorie “falešní přátelé” a jejich význam je naprosto odlišný.
ALL LEVELS

Novinka: 'Pokračovat můžete zde'

Přepracovali jsme na našem webu systém doporučených článků.

ALL LEVELS

Konec prázdnin je tu...

Co se na Help for English událo o prázdninách, přání do nového školního roku.
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Konec hodnocení článků 11 10762 Od jejda poslední příspěvek
před 16 lety