Help for English

Uživatelské profily v novém

ALL LEVELS Vydáno dne 04.03.2011

Informace o nové podobě uživatelských profilů na našich stránkách.



Uživatelské profily v novém

 

Úvodem

Stránky Help for English začínaly v roce 2005 a tehdy nás navštěvovala jen hrstka lidí. Postupem času se z hrstky stala stovka, ze stovky tisícovka... a tam to nekončilo. Denně nás nyní navštěvuje téměř 20,000 lidí! Každý uživatel se u nás může zaregistrovat, vybrat si svoji přezdívku, avatar (ikonku) a prezentovat se prostřednictvím svého uživatelského profilu.

Podoba tohoto profilu byla až doposud napodobeninou profilů, které znáte z nejrůznějších komunitních sítí. A v poslední době skutečně čím dál více vnímáme, že se náš web v některých ohledech těmto sociálním sítím podobá. Jeho zaměření je ale zcela specifické a informace v profilu se ukázaly jako nerelevantní až zcestné. Proto bylo nezbytné začít pracovat na podobě nové.

 

Nové profily

Mám radost, že Vám dnes výsledek naší práce mohu představit. Nové uživatelské profily jsou na světě.

Co se změnilo? Na první pohled téměř vše. Nenajdete tu už informace o tom, zda je člověk kuřák či nekuřák, jakou má bavu očí či zda žije s rodiči nebo partnerem. Všechny informace se týkají angličtiny. O uživateli se tak dovíte např. proč se učí anglicky, jak se učí anglicky, na jaké úrovni se nachází, jaké má certifikáty. Zjistíte, které metody pro učení používá a jak často se učí. Získáte také tipy na zajímavé knížky, filmy, seriály apod., které si uživatel ve svém profilu vyplnil.

 

Tabulky

Novinkou jsou tabulky, do kterých si můžete zapisovat jednotlivé položky. Např. v sekci věnované četbě nejprve zadáte jednu knihu, vyplníte autora, název, jazyk (jedná se o originál či zjednodušenou četbu?), žánr, vlastní hodnocení a jakékoliv poznámky ke knize. Po uložení se Vám všechny položky zobrazí v přehledné tabulce. Nyní můžete v přidávání knih pokračovat a vytvořit tabulku o libovolné délce. Návštěvníkovi Vašeho profilu se zobrazí jen prvních pět položek, ale pokud ho bude zajímat celý seznam, může si ho otevřít. Vy můžete samozřejmě kdykoliv další knihy přidávat, odstranit či měnit jejich umístění v tabulce.

Na tomto principu fungují např. i tabulky, ve kterých si zaznamenáváte oblíbené webové stránky pro výuku angličtiny, oblíbené články na Help for English, učebnice a další výukové materiály a další.

 

Vytvořte si profil

Budeme rádi, když si své profily pečlivě vyplníte. Teprve potom budou plnit tu pravou funkci. Myslím, že bude zajímavé se takto navzájem navštěvovat a poznávat, nechat se sebou navzájem inspirovat, povzbudit apod.

Až budete mít profil sestavený, napište nám krátkou zprávu zde v diskusním fóru. Vytvoříme si tak seznam uživatelů, které můžeme blíže poznat, můžeme se jimi nechat inspirovat apod.

 

Závěrem

Jsem přesvědčen, že se Vám nové profily budou líbit. Angličtina je určitě jedna z věcí, která nás spojuje, a díky novým profilům se můžeme lépe poznat a být si v tomto ohledu blíž.

 



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

HFE v novém

Informace o změnách na HFE v souvislosti s přechodem na nový systém.
ALL LEVELS

Bublinková nápověda v novém

Informace o nové podobě bublinkové nápovědy.
ALL LEVELS

Textové hry nyní v novém...

Informace o novinkách a změnách týkajících se našich textových her (Ten Little Indians, Apache Gold, Seabase Delta)
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Uživatelské profily v novém 48 17048 Od zadychladislav poslední příspěvek
před 12 lety