Soutěž: Three Best Songs

Vydáno dne 01.06.2007

Poslechněte si písně na stránkách Help for English a napište krátké hodnocení tří z nich, které se vám líbí nejvíce. Vylosovaný vítěz získá knihu s poslechovými tes­ty.



Sponzor soutěže:

Soutěž

červen 2007

Three Best Songs



VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ

Ze zaslaných příspěvků jsme vylosovali jednoho výherce. Tím se stává:

Martina Valchařová, 16 let, Frenštát pod Radhoštěm

Gratulujeme k vítězství a děkujeme i ostatním účastníkům. Vaše komentáře k písničkám pošleme všem interpretům, které jste hodnotili. Těšíme se na Vaši účast v dalších soutěžích. Čekají na Vás spousty zajímavých cen!




Na stránkách Help for English je již cca 30 písniček různých skupin a interpretů. Rádi bychom znali Váš názor na písničky, které vybíráme, a také bychom chtěli autory písní povzbudit kladnými ohlasy našich návštěvníků. Vaším úkolem tedy bude napsat krátké hodnocení (cca 20-50 slov) tří písní, které se Vám u nás nejvíce líbí, a to samozřejmě v angličtině. Vaše hodnocení po ukončení soutěže hromadně zašleme dotyčným zpěvákům, zpěvačkám či skupinám.

Z vašich příspěvků také vylosujeme jednoho vítěze, který získá učebnici TEST YOUR LISTENING (s poslechovým CD) v ceně 465 Kč, kterou věnovalo internetové knihkupectví www.englishbooks.cz:

ceny pro soutěž


Zadání soutěžního úkolu:


Porota tentokráte nebude vybírat nejlepší práce, vítěz hlavní ceny bude ze všech soutěžících vylosován. Vyhrazujeme si však právo vyřadit ze soutěže příspěvky nesrozumitelné a zcestné.



Součástí každého příspěvku musí být jméno a příjmení, věk, adresa (adresa samozřejmě nebude zveřejněna), a čestné prohlášení, které může vypadat např. takto:

Prohlašuji, že tento příspěvek je mým vlastním dílem, souhlasím s jeho zveřejněním v původní i pozměněné podobě na webových stránkách www.helpforenglish.cz.
Jméno, věk, adresa



Své příspěvky do soutěže zasílejte na e-mailovou adresu:

[email protected]


Do předmětu zprávy napište "Three Best Songs".

Termín ukončení soutěže: 30. června 2007


Písně na Help for English:

Přepis bublinkové nápovědy: