Smart Tests - více otázek, nižší cena

Vydáno dne 29.09.2010

SMART TESTS nyní již obsahuje více než 4500 testových otázek! Cena klesá! Informace o softwarovém produktu SMART TESTS – testy, které učí.



Smart Tests - testy, které učí

smart tests - testy, které učí

Program Smart Tests nyní obsahuje více než 4500 plně okomentovaných a v češtině vysvětlených otázek!

Cenu jsme snížili na 390 Kč!

 


Představujeme Vám náš výukový software, Smart Tests. Stejně jako testy na našich stránkách, i tento program dává jazykovým testům zcela nový rozměr. Věřím, že se bude našim čtenářům a studentům líbit. Nyní si o tomto software můžete přečíst bližší informace a stáhnout si demo.

 

Základní informace

screenshotSmart Tests je software pro studenty angličtiny zaměřený na testování gramatiky a slovní zásoby. Tyto testy jsou však výukové, což znamená že pouze netestují, ale také vyučují. Každá z více než 4500 testových otázek totiž obsahuje vysvětlení správných i špatných odpovědí. Dozvíte se tedy nejen, kde jste udělali chybu, ale také proč to tak být nemůže a proč to mělo být jinak.

 

Testy

Software obsahuje více než 350 testů pro různé úrovně pokročilosti, od začátečníků pro pokročilé. Testy si můžete zdarma zkoušet i online na stránkách Help for English, ve Smart Tests však pro vás nabízíme větší komfort a další speciální prvky navíc.

 

Rubriky

Všechny otázky jsou roztříděny do rubrik. Uživatel si potom může vybrat zkoušení z jednoho až neomezeného počtu rubrik zároveň. Lze si tedy nastavit zkoušení např. jen z frázových sloves, podmínkových vět, kolokací, členů apod.. Může si tak procvičovat gramatiku, ve které má mezery, či kterou potřebuje např. do školy.

 

Obrázky

screenshotSoučástí programu je i sbírka fotografií a obrázků, které se odkrývají v průběhu zkoušení. Každá správná odpověď způsobí odkrytí jednoho políčka obrázku, špatná naopak jedno políčko zakryje. Jednoduše si do programu můžete přidávat nové obrázky, např. své vlastní, stažené z internetu apod. Motivovat vás potom mohou fotografie vašich dětí, vzpomínky na dovolenou, zvířátka, silné stroje či snímky z vašich oblíbených filmů. Svého manžela či přítele můžete také například naladit ke studiu tím, že mu do Smart Tests vložíte fotografie spoře oděných slečen. Ty však pochopitelně nejsou součástí programu.

Součástí plné verze je však téměř 300 nádherných fotografií Michala Víta, které Vás zavedou i do těch nejodlehlejších koutů naší planety.

 

Statistiky

screenshotVaše výsledky se ve Smart Tests průběžně ukládají a vy si můžete své statistiky monitorovat. Lze si prohlédnout statistiky všech projitých testů (včetně chyb v jednotlivých otázkách), problematické oblasti vaší gramatiky či slovní zásoby, celkovou úspěšnost a dosaženou úroveň.

 

Přihlašování

Program Smart Tests může využívat celá rodina, každý uživatel si vytvoří vlastní účet a veškeré nastavení, vzhled, statistiky apod. se zapisují pouze pro jeho přihlašovací jméno.

 

Aktualizace

Databáze testů v programu se průběžně aktualizuje, přibývají nové testy, testové otázky a rubriky. Od jeho vzniku již přibylo téměř 2000 nových otázek. Sám program Smart Tests se ale bude dále vyvíjet a i tyto aktualizace budou všem legálním uživatelům k dispozici zdarma.

 

Cena

Program Smart Tests je nyní k dostání za 390 Kč (bez CD) nebo 440 Kč (s CD). K dispozici je i multilicence pro školy apod.


Demo verze

Funkční demo verzi si můžete nyní stáhnout zde:
Smart Tests Demo (6 MB)


Objednání

Pokud se vám tento program líbí, můžete si ho objednat na stránkách vitware.cz.

www.vitware.cz/smarttests

Přepis bublinkové nápovědy: