Konec prázdnin je tu...

Vydáno dne 31.08.2008

Co se na Help for English událo o prázdninách, přání do nového školního roku.



Konec prázdnin je tu...

Co se událo o prázdninách

Nejprve bychom se s vámi rádi podělili o to, co je na našich stránkách nového.

Vyhledávání

Spustili jsme novou verzi vyhledávače. Ten starý byl, přiznejme si, skoro k ničemu. Nalezené odkazy byly většinou zcela nerelevantní a ty relevantní nalezeny nebyly. To by již mělo být napraveno. Nový vyhledávač vyhledává, myslím, velmi dobře. Případné připomínky nám posílejte.

Upgrade testů

Valná většina starých testů, u kterých jste si stěžovali na to, že vám počítač nespočítá procentuální úspěšnost a neporovná váš výsledek s průměrným i výsledky ostatních uživatelů webu, byla upgradována na novou verzi. Byl to proces zdlouhavý a tu a tam se objevily problémy, ale vše by již mělo fungovat. Tu a tam možná narazíte na cvičení či testy, které na novou verzi nepřešly. I ty ale snad časem opravíme.

Španělština na HFE

Již před časem jsme spustili web pro studenty portugalštiny. S radostí vám nyní můžeme oznámit, že již celé prázdniny rostou i webové stránky pro výuku španělštiny online zdarma. Tyto stránky rozhodně doporučujeme! Jejich autor si s nimi dává velkou práci a myslím, že si vede velice dobře. Web pro španělštinu můžete navštívit zde:
www.spanelstina-zdarma.cz

Budeme rádi, když tento počin podpoříte svoji návštěvou, komentáři atd. Zatím vše vypadá úplně stejně jako naše angličtinářské stránky, ale budeme společně pracovat na zcela novém vzhledu jak pro španělštinu, tak portugalštinu a dokonce i nově vznikající latinu a češtinu. O těch ale někdy příště.

Noví autoři

Máme radost, že na našem webu začali publikovat dva noví autoři. Jedním je rodilý američan Kelly Sessions (alias Gaijin). Jeho články naleznete převážně v sekci Reálie. Druhým autorem je pan Roman Svozílek (alias Goofy75), učitel angličtiny na volné noze působící v Praze. Zatím vydal tři články, ale několik dalších jich je již připravených k vydání. Myslím, že i on bude pro naše stránky velkým přínosem.

Smart Tests

Možná to vypadá, že jsme se celé léto moc nečinili. Opak je pravdou. Nejvíce úsilí jsme vložili do našeho nového komerčního projektu, programu SMART TESTS. Pokud byste o tomto výukovém software chtěli vědět více, navštivte prosím naše komerční stránky vitware.cz/smarttests, kde kromě podrobného popisu, náhledů obrazovek apod. naleznete i funkční demo ke stažení a možnost objednání. Všechny testy na webu Helpforenglish.cz však zůstávají nadále zdarma a pro všechny přístupné.

Nový školní rok

Již brzy vstoupíme do nového školního roku. Věříme, že v jeho průběhu nastana mnoho pozitivních změn a to nejen na našich stránkách, ale i ve vašem studiu angličtiny. Těšíme se, že se s vámi budeme i nadále setkávat alespoň prostřednictvím Help for English. I v novém školním roce vás budou čekat nové články, nové testy a cvičení, písničky, povídky, soutěžě a další materiály. Pokud nás rádi navštěvujete a učíte se s námi, doporučte náš web svým známým, kolegům, učitelům, žákům, studentům...

Přejeme vám do nového školního roku hodně úspěchů!

Přepis bublinkové nápovědy: