Soutěž se Schuyler Fisk

Vydáno dne 30.05.2009

Soutěž se zpěvačkou a herečkou Schuyler Fisk, ve které budete moci vyhrát její debutové CD „The Good Stuff“ a DVD s komedií „Orange County“, ve které si zahrála.



Soutěž se

Schuyler Fisk

o CD/DVD

Schuler Fisk competition

do 15. června 2009


PROBÍHÁ VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE

Další příspěvky již prosím nezasílejte.

Výsledky soutěže budou zveřejněny během několika dní.


Zpěvačku a herečku Schuyler Fisk již mnozí znáte, i když v naší zemi o ní téměř nikdo nikdy neslyšel. Znáte ji proto, že na našich stránkách je k nalezení několik jejích písniček a článků o ní. Nyní budete moci vyhrát její první hudební album "The Good Stuff" a DVD s komedií "Orange County", ve které ztvárnila přítelkyni hlavní postavy filmu. Ani CD ani DVD není z české distribuce, v obchodech po nich tedy budete pátrat marně. Film na DVD je samozřejmě v angličtině bez českého dabingu či českých titulků.

Soutěžní úkol

Vaším úkolem bude zasloužit se o to, aby tato talentovaná mladá dáma nebyla v naší zemi už velkou neznámou. Jak? Tím, že o ní napíšete krátký článek. Psát tentokráte budete česky, ale materiály o ní v češtině asi žádné nenajdete. Budete tedy muset projít anglické weby, diskuse, komentáře, rozhovory, sami si poslechout některé písničky (např. zde u nás), shlédnout ukázky z filmů na internetu... a z toho všeho potom vytvořit článek v češtině cca 200-250 slov dlouhý. V článku by měly být nějaké biografické údaje ale i Váš osobní názor na ni jako herečku a zpěvačku.

Článek musí být Vaším vlastním dílem! Nelze pouze přeložit anglický článek.

Ze zaslaných článků vybereme ty nejlepší a z nich potom vylosujeme hlavního výherce (získá DVD + CD) a druhého výherce (vyhraje už jen CD).

Všechny zaslané články zveřejníme na této stránce.

Své články zasílejte do 15. června!

Článek může být ve formátu MS Word či v čistě textové formě. Příspěvky do soutěže posílejte na e-mailovou adresu: [email protected]

Jako předmět zprávy uveďte: Schuyler

Těšíme se na vaše soutěžní články!

Přepis bublinkové nápovědy: