Wiki Answers

Vydáno dne 07.06.2009

Máte dotaz s jehož odpovědí si nevíte rady? Zformulujte jej do angličtiny a přidejte na Wiki Answers. Ostatní uživatelé vám ho pomůžou zodpovědět. Nemáte žádný dotaz? Podívejte se, na co se ptali ostatní, případně jim poskytněte odpověď. Jednou ze sekcí je i English Language.



wiki

WikiAnswers

WikiAnswers slouží uživatelům, jež mají dotaz, na který sami neznají odpověď. Dotaz po registraci vloží a je na ostatních uživatelích tuto otázku zodpovědět. Některé dotazy jsou vážné, jiné absurdní, totéž samozřejmě platí i o odpovědích. Nikdo vám správnost odpovědi nezaručí, ale ta vás může alespoň navést. Jestliže sami znáte odpověď, přidejte ji.

Kategorií je více než 5 tisíc. Dotazů více než 13 miliónů.

Jednou z kategorií je Literature and Language s podsekcí English Language. Zde poté najdeme tato témata:

Náhodným procházením těchto témat určitě získáte o jazyku spoustu nových poznatků. Samozřejmostí je, jak je tomu zmíněno výše, že dotaz týkající se angličtiny můžete vložit i vy.

Nedá mi to neupozornit také na, ne příliš známé, české internetové stránky Ptejte se knihovny. Liší se v tom, že váš dotaz, jenž může být jakéhokoliv zaměření, dáváte přímo pracovníkům knihoven. Knihovnu, které váš dotaz chcete směřovat, si zvolíte ze seznamu.

Přepis bublinkové nápovědy: