Seabase Delta PREVIEW

Vydáno dne 22.08.2009

Hratelná ochutnávka připravované textové hry pro studenty angličtiny.



Seabase Delta

PREVIEW

První verze textové hry Legend of the Apache Gold je již v oběhu, ale na mé straně se práce nezastavila. Kromě drobných úprav a oprav na již zmiňované hře, rozjela se práce na hře nové.

Nová hra se bude jmenovat SEABASE DELTA a jedná se opět o předělávku starší hry Petera Torrance. Tedy ve skutečnosti je to předělávka předělávky, protože jsem ji kdysi naprogramoval již pro operační systém DOS. Připravovaná nová verze bude opět pro Windows a stavěná bude na stejném enginu jako Ten Little Indians a Apache Gold.

O čem hra bude? Z divokého západu se přeneseme do zcela jiného prostředí, a to na podmořskou špionážní základnu, kde si nepřítel usmyslil zaútočit jadernou střelou na Spojené království. Do hry však vstupuje speciální agent Ed, jehož úkolem je tuto hrozbu odvrátit.

Téma se zdá být vážné, ale nebojte. Hra bude mírně humorně laděná, čekat vás bude nejedna zapeklitá situace, z níž vám pomůže pouze váš důvtip a znalosti angličtiny (nebo nápověda na fóru). Na ilustracích pracuje opět pan Patrik Turoň a tak se můžete těšit na napínavou atmosféru dokreslenou příjemnými obrázky.

Seabase Delta - Preview

Kdy bude hra dokončena? Termíny slibovat nebudu, obzvláště když vše nezáleží jen na mně. Na hře se pracuje a myslím, že hotová bude "v dohledné době".

Jako ochutnávku pro vás ale mám malé hratelné preview, kde na vás čeká několik úvodních lokací hry. Nic složitého, pouhopouhý začátek. Ne vše je v tento moment doladěné, snažil jsem se, aby se alespoň tato část dala hrát. Určitě budu rád za komentáře, názory a postřehy.

PREVIEW hry Seabase Delta si můžete stáhnout zde:

SeabaseDelta-Preview.zip

Na odkaz klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte "uložit jako". Uložte si archiv na plochu Windows rozbalte pomocí WinZip či jiného archivovacího programu. Hru potom spusťte pomocí souboru SeabaseDelta-Preview.exe.

 

 

Přepis bublinkové nápovědy: