Vyhodnocení velké letní soutěže

Vydáno dne 11.10.2009

Jak probíhala soutěž o tři výkladové slovníky a kdo tyto tituly od Oxford, Cambridge a Longman získává.



Sponzor soutěže:

Vyhodnocení velké letní soutěže

o 3x velký výkladový slovník

Oxford, Cambridge, Longman

Velká letní soutěž


Prázdniny jsou již nenávratně pryč, do studia se dokonce pustili již i studenti vysokých škol. Konec prázdnin, stejně jako v loňském roce, znamenal také konec velké letní soutěže o výkladové slovníky. Na řadě je teď vyhodnocení a vyhlášení vítězů.

Své soutěžní příspěvky nám letos poslalo celkem 25 soutěžících.

Všechny si již nyní můžete přečíst zde.

U každého je uveden autor v popisku. Jste-li autorem některého z nich a přáli byste si, aby článek byl vydaný pod Vaším jménem registrovaným na HFE (tedy i s podpisem), pošlete prosím soukromou zprávu (Marku Vítovi).

Vyhlášení vítězů

Vítězové jsou celkem tři, za jejich vylosování byl zodpovědný počítač. Náhodně vybral tyto soutěžící:

Gratuluji! Slovníky k vám již v brzké době poputují. Do neděle 18. října mi můžete sdělit, který ze slovníků byste chtěli raději. Pokud se do té doby neozvete, pošleme vám libovolný z nich.

Všem zúčastněným děkuji za jejich příspěvky. Věřím, že Vaše zkušenosti, o kterých jste se s námi podělili, pomohou ostatním čtenářům při výběru kurzů, brigád a pobytů pro příští léto.

Děkuji také internetovému knihkupectví englishbooks.cz za poskytnutí krásných cen do soutěže a v neposlední řadě také Romanu Jakubčíkovi, který všech 25 příspěvků převedl do online podoby.

Přepis bublinkové nápovědy: