Velká soutěž o studijní pobyt v UK!

Vydáno dne 26.11.2009

Tak toto tu ještě nebylo! Od 26. listopadu můžete soutěžit o dvoutýdenní studijní pobyt ve Velké Británii! To si nesmíte nechat ujít.



Velká soutěž s CUP

Velká soutěž

s Cambridge University Press a Raymondem Murphy

o dvoutýdenní studijní pobyt v UK

26. listopadu - 15. prosince




Právě probíhá vyhodnocení soutěže

Všechny soutěžní otázky, odpovědi na ně a hlavně vyhlášení vítěze bude zveřejněno ve středu 23. prosince ráno.


Jako předvánoční překvapení tu pro Vás máme skutečně výjimečnou soutěž, kterou pořádáme společně s Cambridge University Press. Jako cena je v soutěži dvoutýdenní studijní pobyt ve Velké Británii. Jeden z Vás tedy v létě 2010 úplně zdarma vyrazí do UK, vše je hrazeno - cestovné, ubytování, strava, kurzovné. Finančně tento projekt zabezpečuje nadace Raymonda Murphyho, autora světových bestsellerů English Grammar in Use a Essential Grammar in Use.

POZOR - omezení pro účastníky soutěže:

Soutěž je určena pouze pro občany České republiky. Raymond Murphy věnoval těchto cen několik do České republiky a několik na Slovensko. My jsme získali jednu z těch českých, je určena jen pro naši zemi. (více informací na stránkách Cambridge University Press)

Druhé omezení je věkové. Z administrativních důvodů je nutné, aby soutěžící byli starší 16 let nebo svých 16 let dovršili nejpozději 31. května 2010.

Jak se bude soutěžit

Počínaje 26. listopadem se na této stránce bude každý den objevovat jedna otázka týkající se angličtiny, Velké Británie či učení se jazykům. Pokud správně odpovíte alespoň na 15 otázek (z dvaceti) a své odpovědi nám včas zašlete, budete zařazeni do slosování. Každá otázka bude zveřejněná pouze jeden den, bude tedy nutné nás každý den navštívit. Otázky se mění vždy mezi 22.00 a 7.00! Nečekejte tedy do pozdních nočních hodin, mohlo by se stát, že otázka pro daný den už bude nahrazena otázkou novou.

Soutěžící nemusí umět anglicky. I proto budou soutěžní otázky pokládané česky. Výhra je určena jak pro naprosté začátečníky, tak pro pokročilé angličtináře.

Pro účast v soutěži je nutná registrace na našich stránkách. Ta je zdarma a k ničemu nezavazuje. Nemáte-li tedy ještě na helpforenglish.cz svůj uživatelský účet, zaregistrujte se nejpozději do 30. listopadu.


UPOZORNĚNÍ: Je zakázáno zveřejňovat, vyměňovat, nabízet i poptávat soutěžní otázky kdekoliv na stránkách Help for English (v komentářích, v diskusním fóru atd.) Kdo by toto pravidlo nerespektoval, bude vyloučen ze soutěže.

Nyní již byly zveřejněny všechny soutěžní otázky.

Odpovědi na ně můžete zasílat po celý den 15. a 16. prosince tímto způsobem:

Před odesláním zkontrolujte, zda zpráva obsahuje vše potřebné, má v předmětu UK pobyt a že je adresována mně, Marku Vítovi. Nesprávně zaslané soutěžní odpovědi nemohou být zařazeny do slosování.

Do slosování budou zařazeni ti, kdo správně odpoví alespoň na 15 otázek.

UPOZORNĚNÍ: Každý smí zaslat své odpovědi pouze jednou, sám za sebe. Pokud by se někdo pokusil podvádět a zvýšit své naděje na výhru odesláním svých odpovědí pod různými jmény, bude vyloučen z této i příštích soutěží na Help for English.

Případná výhra se vztahuje jen na osobu uvedenou v soutěžním příspěvku. Není možné výhru uplatnit pro kohokoliv jiného.

Soutěžní příspěvky zasílejte do 16. prosince do 24:00.

Přepis bublinkové nápovědy: