The Best English Teacher in the Czech Republic

Vydáno dne 10.09.2010

Chodíte na základní nebo střední školu a máte dobrého angličtináře? Můžete ho nominovat do soutěže o nejlepšího angličtináře v ČR!



Best Teacher of English Award

The Best Teacher of English Award

Nadační fond Prague Post, který se dlouhodobě věnuje podpoře vzdělávání, vyhlašuje již třetí ročník soutěže ´Nejlepší učitel angličtiny´.

Tento projekt by měl motivovat učitele, kteří dělají svou práci dobře, mají zájem o nové metody výuky a materiály a dokáží inspirovat a motivovat své žáky a studenty. Letos se koná již 3. ročník této soutěže a zájem o ni se rapidně zvyšuje.

Učitelé mohou být nominováni jak svými studenty, tak řediteli škol. Podmínkou účasti v anketě ´Best teacher of English´ je vyplnění dotazníku a přiložení doporučujícího dopisu od ředitele školy nebo studentů a profesního životopisu nominovaného učitele/učitelky. Je možné nominaci obohatit o audio, DVD nahrávky, ukázky společných prací a výstupů z projektů.

Vybraní učitelé dostanou peněžitou odměnu od Nadačního fondu Prague Post a Americké ambasády a jazykové příručky a knihy od Oxford University Press.

Chcete svého angličtináře podpořit? Určitě neváhejte a nominujte ho!

Více informací o anketě naleznete na stránkách www.ppef.cz.

 

Přepis bublinkové nápovědy: