Ohlédnutí za rokem 2010

Vydáno dne 01.01.2011

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…



Ohlédnutí za rokem 2010

Je to již popáté, co se spolu můžeme ohlédnutím za uplynutým rokem a podívat se, co se za tu dobu na našich stránkách událo, a samozřejmě poděkovat všem, kteří také přispěli k vývoji tohoto portálu.

Co se událo

 

Statistiky za rok 2010

Zde můžete nahlédnout do několika grafů, které mapují růst a návštěvnost našich stránek.

Graf 2010

Zde vidíte, co nám naměřil Google Analytics pro loňský rok. Celkem 4,5 milionu návštěv, z čehož je více než 1,6 milionu unikátních návštěvníků!

Rekordní stav byl opět v měsící listopadu, kdy jste nás navšívili téměř 500.000 krát, celkem téměř 200 unikátních návštěv!

Porovnání s loňským rokem je zde, modrá čára je rok 2010 a zelená rok 2009:

Porovnání 2009 a 2010

A takto se vyvíjí naše návštěvnost od samého počátku, od roku 2006:

Graf 2006-2010

Google Analytics mi také tvrdí, že za celou dobu existence stránek nás navštívilo přes 4 miliony UNIKÁTNÍCH NÁVŠTĚVNÍKŮ!

Poděkování

Naše stránky vždy byly, jsou a budou dílem nadšenců pro angličtinu. S Petrem Hudíkem jimi doslova žijeme už od roku 2005. Sami dva bychom ale jen těžko vytvořili něco tak velkého, jako naše stránky dnes jsou. Je to především díky Vám, uživatelům stránek, kteří nás podporujete, motivujete i vyzýváte k větším výkonům. Děkuji!

Děkuji také Romanovi Svozílkovi, za skvělé doplnění našeho autorského týmu. Jeho články jsou velmi originální a přínosné... Myslím, že je již nedílnou součástí Help for English.

Byli tu ale i další autoři, kteří přispěli svou troškou do mlýna a tu a tam něco napsali. Díky Vám všem.

Finančně a materiálně nás letos opět zajišťoval internetový obchod s knihami Englishbooks.cz - starali se o financování našeho hostingu a o knižní ceny do soutěží. Do soutěží ale letos darovaly ceny i další strany jako Cambridge University Press, Macmillan, Angličina-hry.cz, Evropské vzdělávací Centrum, Tony Bennett.cz a další. Moc děkujeme!

O zkrášlování stránek obrázky a ilustracemi, když nepočítám svá dobrodružství v Adobe Photoshop, se i letos staral pan Patrik Turoň, Andrea Nagyová a nově také Barbora Pejšková. Díky!

V neposlední řadě patří poděkování i našim rodinám a blízkým na jejichž úkor často materiály na našich stránkách vznikají. Bez jejich vstřícnosti a tolerance bychom se asi nikdy do tak velkého projektu nemohli pustit.

Díky Vám všem!!!

 

Rok 2011

Copak nás čeká v roce 2011? Určitě toho nebude málo. Několik věcí máme již načatých, několik jich máme naplánovaných a určitě na mnoho dalších ještě přijdeme. Stránky Help for English jsou naším.. dítětem, "brainchild" a nemusíte se bát, že bychom ho nechali bez péče. Nerad věci slibuji, ale myslím, že ničemu neuškodím, když slíbím to, že i v roce 2011 se o stránky budeme starat a snažit se o jejich růst.

Na co se můžete těšit? Mimo jiné i na toto:

Těším se na společné setkávání v novém roce. Přeji Vám do roku 2011 hodně štěstí, zdraví a lásky... a samozřejmě veliké pokroky v angličtině. Proto tu jsme, proto se tu setkáváme... to je ta hlavní věc, která nás spojuje.

 

HAPPY NEW YEAR!

Přepis bublinkové nápovědy: