Jaký byl Englishbooks Day with City & Guilds?

Vydáno dne 27.02.2011

Zpráva o akci Englishbooks Day with City & Guilds aneb setkání fanoušků Helpforenglish.cz, která proběhla 26. února v Berouně.



Englishbooks Day with City & Guilds

aneb

setkání fanoušků Help for English

Včera v Berouně proběhla celodenní akce Englishbooks Day with City & Guilds, aneb setkání fanoušků Help for English. Akci organizoval náš sponzor, knihkupectví Englishbooks.cz.

Dopoledne si účastníci vyzkoušeli zkoušku City and Guilds (ve zvolené úrovni) nanečisto, písemnou i ústní část. Potom následovaly čtyři semináře, kde jste se mohli dozvědět něco o tvorbě slovníků za pomoci tzv. korpusu, o učení se anglickému jazyku samostudiem, o materiálech pro samouky a o motivujících mluvních aktivitách (což bylo určeno spíše učitelům).

Po celý den bylo možné nakupovat knížky a další materiály v knihkupectví za zvýhodněnou cenu.

Večer jsme se přesunuli na posezení do restaurace, kde účastníky čekalo vyhodnocení zkoušky a losování tomboly (rozdalo se opravdu hodně zajímavých knižních i neknižních cen). Nakonec se už jen sedělo, jedlo, pilo a povídalo o všem možném, nejčastěji jistě o angličtině.

Jaké to ale opravdu bylo? Na to by bylo dobré se zeptat Vás, účastníků setkání. Využijte prosím prostor pro komentáře a napište, jak se Vám na akci líbilo, co Vás nejvíce zaujalo, jaké materiály jste si pořídili a jak se Vám líbí atd. atd.

 

Fotky

Fotografie z akce naleznete na Facebooku knikupectví Englishbooks.cz zde.

 


Partnery akce byli:

 

City and Guilds

 

Jazyková škola Jill Beroun
Jazyková škola Jill Beroun

Macmillan

 

Cambridge University Press

Channel Crossings

Oxford University Press

Přepis bublinkové nápovědy: