Soutěž o seriál LAGUNA BEACH na DVD

Vydáno dne 16.05.2011

Seriálová soutěž o trochu netradiční seriál.



Laguna Beach - banner

Soutěž o seriál na DVD

Laguna Beach

16. - 20. května

Po větší dubnové seriálové soutěži tu máme další seriál, kterým bychom Vás rádi obdarovali. Jedná se o seriál Laguna Beach televizní stanice MTV.

Laguna Beach - dvd

Na první pohled obyčejný teenagerský seriál jako The O.C. či Beverly Hills 90210. Ne tak docela. V čem je zvláštní?

Hlavními postavami zde nejsou herci, ale obyčejní teenageři z městečka Laguna Beach v Kalifornii. Příběhy a zápletky, které uvidíte, jsou skutečné, místa jsou skutečná... konverzace, které mezi sebou mají, jsou opravdové a přirozené. Nejedná se o řádky, které napsali scénáristé. To by mohlo pro studenty angličtiny být obzvláště zajímavé, protože uslyšíte, jak spolu mladí lidé v USA opravdu mluví. Rozhodně doporučuji!

Seriál je v angličtině, neobsahuje české titulky (pouze anglické). Výhra je tedy vhodná pro středně a více pokročilé studenty angličtiny.

Pravidla soutěže

Každý den od pondělí do pátku se zde objeví jedna soutěžní otázka týkající se seriálu. Vaším úkolem je na otázku odpovědět (anglicky) a potom nejpozději 20. května ve 24:00 zaslat své odpovědi. Instrukce pro zaslání odpovědí budou zveřejněny v pátek.

Ti, kdo zašlou všechny správné či přijatelné odpovědi, budou zařazeni do slosování. Vítěze vyhlásíme v sobotu 21. května.

Pro správné zodpovězení otázek není nutná znalost seriálu, vše je možné dohledat na internetu.

 

Důležité zásady

Soutěž je pouze pro registrované uživatele stránek Help for English. Pokud ještě uživatelský účet nemáte, je nutné si ho vytvořit nejpozději 16. května 2011 do 24:00. Registrace je zdarma, k ničemu nezavazuje.

Soutěžním dnem se rozumí daný kalendářní den od 7:00 do 22:00. Soutěžní otázka se mění v nočních či ranních hodinách, ne tedy přesně o půlnoci.

Každý soutěžící smí soutěžit pouze jednou, pod jedním registrovaným jménem. Není tedy povoleno účastnit se pod několika jmény/přezdívkami zároveň.

Každý soutěžící musí soutěžní odpovědi zpracovat sám, není dovoleno posílat okopírované odpovědi (týká se především případů, kdy soutěží v jedné rodině více lidí).

Je zakázáno na stránkách Help for English (v diskusním fóru, v komentářích apod.) zveřejňovat soutěžní otázky, odpovědi na ně, vyměňovat soutěžní otázky, a takovou výměnu nabízet či poptávat.

Nedodržování těchto pravidel může vést k diskvalifikaci soutěžícího v této i příštích soutěžích na Help for English.

Soutěž je organizována jako zábavní aktivita na vzdělávacím portálu. Účast v soutěži je zcela zdarma. Účastí v soutěži nevznikají soutěžícím žádné nároky vůči provozovateli stránek. Provozovatel stránek nenese žádnou zodpovědnost za škody, které by mohly soutěžícímu vznikout přímo či nepřímo v souvislosti s účastí v soutěži. Provozovatel stránek si vyhrazuje právo pravidla soutěže kdykoliv upravit či změnit.

S jakýmikoliv osobními údaji, které soutěžící odešle v rámci soutěžního příspěvku, bude nakládáno dle zákona a nebudou v žádném případě poskytnuty třetím stranám.

 


Soutěžní otázky

FRIDAY - Final question:

Every teen drama has a love triangle. What is the love triangle on Laguna Beach?


Zveřejněny byly již všechny otázky. Pokud máte ke všem odpovědi, můžete je nyní (nejdpozději do páteční půlnoci) zaslat, a to takto:

Připomínám, že každý smí zaslat pouze jeden příspěvek. Máte-li u nás více uživatelských účtů, smíte odpovědi zaslat jen z jednoho.

Slosování proběhne v sobotu 21. května. O výsledku soutěže budete informováni samostatným článkem.

 

Přepis bublinkové nápovědy: