Soutěž THE BEST TEACHER OF ENGLISH 2011

Vydáno dne 01.10.2011

Informace o novém ročníku soutěže THE BEST TEACHER OF ENGLISH.



The Best Teacher of English

2011

Nezisková organizace PRAGUE POST ENDOWMENT FUND pořádá i letos soutěž o nejlepšího učitele angličtiny na ZŠ a SŠ. Naše stránky Help for English jsou letos jedním z partnerů projektu a tuto soutěž plně podporujeme.

Cílem projektu je především zviditelnit nelehkou práci pedagogů základních i středních škol v celé České republice a ocenit jejich každodenní snahu.Většina laické veřejnosti nemá příliš velkou povědomost o současném školství. Tuto anketu chápeme i jako příležitost tuto situaci změnit.

 

Máte ve škole výborného angličtináře/angličtinářku?

Doporučte je do letošního ročníku!

 

Učitelé mohou být nominováni jak svými studenty, tak řediteli škol. K nominačnímu formuláři přikládají doporučující dopisy od studentů či jejich rodičů, od svých kolegů, dále pak profesní životopis a videonahrávku jedné vyučovací hodiny.

Registrační formuláře jsou ke stažení zde:

Kromě věcných i peněžitých cen pro tým nejlepších učitelů plánujeme zveřejnit jména vítězů i jejich škol v médiích s cílem vyvolat diskusi o učitelském povolání jako takovém, ukázat veřejnosti zajímavé pedagogické metody a postupy, zvýšit zájem veřejnosti o školství, informovat o současných možnostech i úskalích, na které ve své praxi pedagogové narážejí.

Nominované učitele hodnotí komise složená z odborníků na poli výuky angličtiny, metodiků výuky jazyků a samozřejmě z profesionálů z řad pedagogů. Hodnocení probíhá na několika společných schůzkách komise a poté přímo na školách, kde má komise možnost sledovat nominovaného učitele/učitelku přímo v hodině. Při posuzování se bodují učební metody, otevřenost vůči novým technologiím výuky, doporučující dopisy, mimoškolní aktivity a samozřejmě, jak dokáže učitel inspirovat a motivovat své žáky.

Vyplněný registrační formulář zašlete nejpozději do 30.listopadu 2011 emailem na:

[email protected]

K formuláři přiložte následující přílohy:


Partneři projektu:

Prague Post Endowment Fund US Embassy Macmillan Wattsenglish Help for English



Přepis bublinkové nápovědy: