Soutěž s City & Guilds

Vydáno dne 16.10.2011

Soutěž z anglického jazyka pro studenty SŠ z Prahy a Středočeského kraje – City & Guilds English Language Contest 2011. Výhra – zájezd do Anglie!



Soutěž o zájezd do Anglie

pro studenty SŠ z Prahy a Středočeského kraje

 

Rádi bychom Vám představili a zároveň Vás pozvali k účasti v nové soutěži pro studenty středních škol z anglického jazyka City & Guilds English Language Contest 2011.

Soutěž pořádá britská vzdělávací a certifikační instituce City & Guilds, která v rámci svých akreditovaných testovacích center organizuje mezinárodně uznávané zkoušky z angličtiny. Tyto zkoušky jsou uznávány řadou českých univerzit (více zde). Hlavním partnerem soutěže je cestovní kancelář PRO TRAVEL CK, s.r.o., která zajišťuje zájezdy pro školní kolektivy a která věnovala hlavní cenu pro vítěze a jeho učitele. Touto cenou je zájezd do Anglie.

Cílem soutěže je, aby si studenti 3. a 4. ročníků středních škol z Prahy a Středočeského kraje mohli porovnat znalosti s Evropským referenčním rámcem pro jazyky pro úroveň B2.

Soutěž bude probíhat v jedné kategorii a ve dvou kolech - školním a finálovém. Více informací naleznete v dokumentu "Podmínky".

Pro ty studenty, kteří se umístí na prvních pěti místech, jsou připraveny zajímavé ceny. Tyto ceny dodali partneři: PRO TRAVEL CK, s.r.o, internetové knihkupectví Englishbooks.cz, Jazyková škola Glossa, Jazyková škola Channel Crossings, Jazyková škola English Link, nakladatelství Macmillan, HR Forum a Accenture. Podrobnější informace o cenách naleznete v dokumentu "Ceny".

Více informací o podmínkách soutěže a termínů registrace naleznete v dokumentu označeném jako "Podmínky".

Co nejdříve se registrujte a přihlášky posílejte na [email protected].

Termín přihlášek je 21.10.2011!



Přepis bublinkové nápovědy: