Zpátky do školy

Vydáno dne 02.09.2012

Přání do začátku nového školního roku a akce SLEVA 33 % na náš software.



Zpátky do školy

Je tu opět září a s tím je spojené i to, že mnohým z Vás končí prázdniny a začíná škola. Všem školou povinným, ať žákům, studentům či učitelům, přejeme úspěšný start a výborné pracovní/studijní výsledky po celý školní rok.

Naše stránky Help for English jsou tu pro Vás k dispozici i nadále, samozřejmě plně zdarma. Věřím, že Vám budou pomáhat, kdykoliv si v angličtině nebudete vědět rady. Nezapomeňte, že u nás najdete vysvětlení snad všech důležitých gramatických jevů, spousty testů a cvičení a mnoho dalších prvků. K dispozici máte i živé diskusní fórum, kde se můžete na cokoliv nejasného zeptat.

Výukový software se slevou 33%

sleva 33% do 10. září

K příležitosti začátku školního roku jsme pro Vás připravili akci na náš výukový software. Programy Word Manager a Smart Tests si nyní můžete až do 10. září pořídit pouze za dvě třetiny běžné ceny. Více informací o našich produktech naleznete na našich komerčních stránkách vitware.cz

Poznámka: Sleva se přičte po vyplnění objednávky. Výsledná cena po slevě bude zobrazena ještě před závazným odesláním objednávky.

Nezapomeňte na fotosoutěž!

letní soutěž – banner

Do 20. září u nás probíhá fotosoutěž, ve které můžete vyhrát poukázky na nákup knížek v obchodě Englishbooks.cz v hodnotě 1000 Kč!

Help for English a Facebook

Help for English na Facebooku Jsme také na Facebooku. Tam Vás informujeme o všech důležitých událostech, nových článcích apod. Proto nám nezapomeňte dát svůj LIKE.

Novinka: Na Help for English se nyní můžete přihlašovat i přes svůj účet na Facebooku.

Přepis bublinkové nápovědy: