Soutěž o seriál EPISODES na DVD

Vydáno dne 24.10.2012

Po delší době tu je opět soutěž se seriály… tentokráte si zahrajeme o seriál EPISODES a k tomu navíc o slevu 20% do obchodu tv-shows.cz



Soutěž o seriál na DVD

EPISODES

26. října – 5. listopadu

Po nějaké době pro Vás opět máme soutěž s televizními seriály na DVD. Tentokráte budete moci vyhrát seriál z produkce BBC s názvem EPISODES. Je to velmi podařená věc a proto věřím, že Vás soutěž zaujme.

Episodes

Navíc pro vítěze a další dva vylosované je připravena sleva 20% na nákup v našem obchodě s televizními seriály tv-shows.cz.

Seriál je v anglickém znění s možností přehrávání s anglickými titulky. Je vhodný pro studenty angličtiny na úrovni středně a více pokročilí.

Soutěž začíná 26. října, kdy zveřejníme první soutěžní otázku.

Průběh soutěže

Na této stránce bude 26. a 27. října umístěna první soutěžní otázka týkající se seriálu EPISODES nebo seriálů v angličtině obecně. Dalších devět otázek se objeví v průběhu následujících dní, vždy jedna denně. Váš úkol bude jednoduchý. Odpovědět postupně na otázky, odpovědi si zapsat a v poslední den soutěže nám své odpovědi (alespoň 7 z celkového počtu 10) zaslat.

Ti, kdo zašlou alespoň 7 správných odpovědí, budou zařazeni do slosování. Vítěze vyhlásíme 6. listopadu.

Pro správné zodpovězení otázek není nutná znalost seriálu, vše je možné dohledat na internetu.

Důležité zásady

Soutěž je pouze pro registrované uživatele stránek Help for English. Pokud ještě uživatelský účet nemáte, je nutné si ho vytvořit nejpozději 1. listopadu do 24:00. Registrace je zdarma, k ničemu nezavazuje.

Soutěž není určena osobám mladším 15 let. (Seriál je klasifikován jako vhodný od 15 let)

Soutěžním dnem se rozumí daný kalendářní den od 7:00 do 22:00. Soutěžní otázka se mění v nočních či ranních hodinách, ne tedy přesně o půlnoci.

Každý soutěžící smí soutěžit pouze jednou, pod jedním registrovaným jménem. Není tedy povoleno účastnit se pod několika jmény/přezdívkami zároveň.

Každý soutěžící musí soutěžní odpovědi zpracovat sám, není dovoleno posílat okopírované odpovědi (týká se především případů, kdy soutěží v jedné rodině více lidí).

Je zakázáno na stránkách Help for English (v diskusním fóru, v komentářích apod.) zveřejňovat soutěžní otázky, odpovědi na ně, vyměňovat soutěžní otázky, a takovou výměnu nabízet či poptávat.

Nedodržování těchto pravidel může vést k diskvalifikaci soutěžícího v této i příštích soutěžích na Help for English.

Soutěž je organizována jako zábavní aktivita na vzdělávacím portálu. Účast v soutěži je zcela zdarma. Účastí v soutěži nevznikají soutěžícím žádné nároky vůči provozovateli stránek. Provozovatel stránek nenese žádnou zodpovědnost za škody, které by mohly soutěžícímu vznikout přímo či nepřímo v souvislosti s účastí v soutěži. Provozovatel stránek si vyhrazuje právo pravidla soutěže kdykoliv upravit či změnit.

S jakýmikoliv osobními údaji, které soutěžící odešle v rámci soutěžního příspěvku, bude nakládáno dle zákona a nebudou v žádném případě poskytnuty třetím stranám.


Questions:

Question 1 (October 26 – 27): ???
Question 2 (October 28): ???
Question 3 (October 29): ???
Question 4 (October 30): ???
Question 5 (October 31): ???
Question 6 (November 1): ???
Question 7 (November 2): ???
Question 8 (November 3): ???
Question 9 (November 4): ???

Question 10 (November 5):

Imagine you got a 2000 CZK voucher to buy things on www.tv-shows.cz. What exactly would you buy?


Máte již sedm správných odpovědí? Pokud ano, můžete nám je odeslat následujícím způsobem.

Soutěž sponzoruje náš obchod se seriály v angličtině TV-shows.cz, kde si tento seriál (stejně jako stovky dalších titulů) můžete zakoupit.

TV-shows.cz
 
Přepis bublinkové nápovědy: