Soutěž o kurz angličtiny zdarma!

Vydáno dne 01.02.2013

Vyhrajte kurz angličtiny v centru Prahy na jarní semestr, nebo získejte slevu 50%.



Soutěž o kurz angličtiny zdarma!

Soutěž již skončila

Ve spolupráci s Agenturou Motivace vyhlašujeme soutěž o kurz angličtiny v jarním semestru (únor – červen 2013).

Agentura Motivace je malá jazyková škola v centru Prahy, která se zaměřuje především na vzdělávání dospělých starších 40 let. 90% kurzů v této škole tedy navštěvují studenti podobného věku.

Má to nesporné výhody: studenti řeší podobná každodenní témata (rodina, děti, práce), často mají podobné názory a v neposlední řadě i podobné tempo výuky. To je do jisté míry spojuje a Agentura Motivace vnímá tyto aspekty, a proto již řadu let nabízí jedinečné kurzy právě pro ně.

Tempo výuky je pak často pomalejší a cílem jednoho kurzu není projít polovinu učebnice (jak je tomu v běžných kurzech zvykem), ale procházet knihu vlastním tempem, které vyhovuje všem studujících. Lektor tedy není tlačen osnovami a sám určuje nejvhodnější tempo. Agentura Motivace staví především na kvalitě výuky, má zájem na tom, aby látku, kterou lektor se studenty probere, studenti co nejvíce ovládali.

Účastníci kurzů v této agentuře často navštěvují další navazující kurzy a vznikají mezi nimi (i učitelem) určité přátelské vazby. Do hodin se pak těší a je to pro ně příjemné odreagování od každodenního stresu. Ne nadarmo má Agentura Motivace motto “Když se vzdělání stane koníčkem…”.

Proto je i výherní kurz určen pro osobu věku 40 let a výše. Jsme si vědomi, že naše stránky navštěvují především často čtenáři mnohem mladší, ale případná výhra je určitě vynikající dárek pro jednoho z rodičů či prarodičů.

Pravidla soutěže

Pravidla budou trochu jiná, než na jaká jste zvyklí. Ve spodní části článku najdete pět soutěžních otázek, které se týkají Agentury Motivace.

Pokud se budete chtít zúčastnit slosování, pošlete správné odpovědi na email roman_svozilek@seznam.cz a to nejpozději do pátku 8. února do půlnoci.

Soutěž již skončila.

V sobotu 9. února dopoledne najdete na našich stránkách jména výherců. Budeme je také kontaktovat emailem.

Soutěžit může kdokoli, ale výhru může v agentuře uplatnit pouze osoba ve věku 40 let a výše.

O co se vlastně hraje?

Vylosujeme celkem tři výherce.

První cena: Kurz Angličtina 40+ v Agentuře Motivace na jarní semestr dle vlastního výběru v hodnotě až 3.440,– Kč. (únor 2013 – červen 2013)

Druhá a třetí cena: 50% sleva na kurz Angličtina 40+ v Agentuře Motivace na jarní semestr dle vlastního výběru. (únor 2013 – červen 2013)

Kurzy angličtiny můžete vybírat od úrovně “začátečník” po úroveň “středně pokročilí”. Ceny volných kurzů se pohybují v rozmezí 2.990,– až 3.440,– Kč. Vy si můžete vybrat kterýkoli kurz (pouze však z těch, které nejsou zatím plně obsazené).

Většina kurzů zahrnuje 34 vyučovacích hodin (17 týdnů, každé setkání o délce 90 min). Maximální počet studentů ve skupině je 9. V nabídce jsou však i mírně zkrácené kurzy, kde je za podobnou cenu maximálně 5 studentů.

Kurzy začínají již v týdnu od 11. února.

Soutěžní otázky:

1) Ve kterém roce byla Agentura Motivace založena?
2) Kolik kurzů angličtiny 40+ nabízí v jarním semestru (únor – červen)?
3) S jakou jazykovou školou ve Velké Británii spolupracuje?
4) Jaké další aktivity agentura nabízí?
5) Jak se jmenuje nejbližší zastávka metra, kde agentura sídlí?

Nezapomeňte připsat kód kurzu, o který byste měli v případě výhry zájem.

Přepis bublinkové nápovědy: