Vyhodnocení soutěže o kurz angličtiny zdarma

Vydáno dne 09.02.2013

Na koho se usmálo štěstí v naší poslední soutěži?



Vyhodnocení soutěže

Před týdnem jsme spustili na našich stránkách soutěž o kurz angličtiny na jarní semestr 2013 pro účastníky starší 40 let v Agentuře Motivace.

Zde jsou správné odpovědi:

1) Ve kterém roce byla Agentura Motivace založena?

Agentura Motivace nabízí kurzy již od roku 1999.

2) Kolik kurzů Angličtiny 40+ nabízí v jarním semestru (únor – červen)?

Kurzů Angličtina 40+ (tedy kurzy určené pro účastníky starší 40 let) nabízí na jarní semestr celkem 30. Úrovně začátečník až středně pokročilí.

3) S jakou jazykovou školou ve Velké Británii spolupracuje?

Od loňského roku spolupracuje s jazykovou školou English Language Centre Brighton, která působí v malebném městečku Brighton v Anglii již 50 let.

4) Jaké další aktivity agentura nabízí?

Agentura Motivace se nezaměřuje pouze na jazykovou výuku. Má mnohem širší záběr. Namátkou můžeme vybrat třeba z kategorie osobnostního rozvoje kurzy Vytváření pozitivních návyků, Umění se rozhodovat nebo Rétorika hrou.

5) Jak se jmenuje nejbližší zastávka metra, kde agentura sídlí?

Agenturu najdete jen pár minut pěšky od metra Florenc.


Do soutěže se přihlásilo celkem 46 soutěžících. Jelikož nám stačily 4 správné odpovědi, do losování se dostali téměř všichni.

Výhercem soutěže, a tedy majitelkou poukazu na kurz Angličtina 40+ v jarním semestru 2013 dle vlastního výběru v hodnotě až 3440,– se stává:

Klára Valová

Losovali jsme však dál. Druhé a třetí místo, tedy poukaz na 50% slevu na kurz Angličtina 40+ v jarním semestru 2013 dle vlastního výběru získávají:

Alena Nováková a Vendula Kreuzová

Ti, kteří nevyhráli, však nemusí být smutní. Agentura Motivace se rozhodla nabídnout všem účastníkům cenu útěchy v podobě 20% slevy na kurz Angličtina 40+ v jarním semestru 2013 dle vlastního výběru. TTT *1

Pozn.: Výběr je omezen na kurzy, které ještě nejsou plně obsazeny. V tuto chvíli je jich však stále k dispozici více než dvacet.

Všem výhercům gratulujeme!

Překlad:
  1. Nabídka platí do 13. února do 13:00 a opravdu platí jen pro účastníky této soutěže.
Přepis bublinkové nápovědy: