Foto soutěž: English Survivor

Vydáno dne 21.02.2013

Soutěž, ve které můžete vyhrát dárkový koš v hodnotě 5000 Kč! Zašlete nám fotografii, jak se učíte anglicky!



Foto soutěž:

ENGLISH SURVIVOR

+ +

Ve spolupráci s ESL Jazykové pobyty a knihkupectvím Englishbooks.cz jsme pro Vás připravili zajímavou soutěž s názvem ENGLISH SURVIVOR.

Učit se cizí jazyk není snadné a abychom to ‘ustáli’, potřebujeme se často učit na neobvyklých místech a neobvyklým způsobem. Pošlete nám fotografii, jak se učíte anglicky vy. Ta nejzajímavější a nejnápaditější vyhrává!

Co vyhrává? Hlavní cenou je ‘nadupaný’ dárkový koš v hodnotě více než 5000 Kč!

Obsahuje:

Co musíte pro výhru udělat?

  1. Pošlete fotografii na téma ‘jak se učím anglicky’.
  2. Napište nám (anglicky), které tři knihy byste si s sebou vzali na zahraniční jazykový studijní pobyt a vysvětlete proč jste zvolili právě tyto tři.

Velikost fotografie by měla být max 1000 pixelů (delší strana fotky).

V emailu napište prohlášení, že fotografie je Vaše a že dáváte souhlas k její případné publikaci na webech pořadatelů (Help for English, ESL Jazykovky a Englishbooks.cz)

Emailovou zprávu s fotografiemi, seznamem tří knih a prohlášením posílejte na info@esl-jazykovky.cz a jako předmět uveďte English Survivor

Termín odeslání soutěžních příspěvků je 22. března 2013!

Jak bude vybrán vítěz? Pořadatelé soutěže vyberou tři finalisty, kteří budou pozváni v sobotu 6. dubna na akci Englishbooks Day with City & Guilds v Berouně (budou jim uhrazeny náklady na cestovné a nebudou muset platit registrační poplatek). Tam budou také tři finálové fotografie vystaveny a hlasovat pro ně budou moci účastníci akce. Večer bude vyhlášen vítěz.

Více informace o Englishbooks Day with City & Guilds 2013 brzy zveřejníme.

Přepis bublinkové nápovědy: