Velká letní soutěž 2013 - vyhodnocení

Vydáno dne 04.10.2013

Pošlete nám pohlednici z prázdnin či dovolené a vyhrajte některou z mnoha cen (knihy, seriály, výukové aplikace)!



Vyhodnocení

Velké letní soutěže 2013

Léto, dovolené a prázdniny jsou již pravděpodobně nadobro pryč a já se dnes těším na to, že vyhlásím vítěze naší velké letní soutěže. Za úkol jste měli zaslat nám pohlednici a 64 z vás tak učinilo. Dorazilo nám 32 pohlednic z České republiky a 32 pohlednic ze zahraničí. Za všechny krásné letní pozdravy moc děkujeme!

Nezbývá, než vylosovat výherce. Šance je veliká, vyhrává cca každý pátý soutěžící! Připraveny jsou knížky (od knihkupectví www.englishbooks.cz), seriály na DVD a předplatné naší aplikace English Me. Jdeme na to.

Knížky vyhrávají:

  1. Lída (pohlednice z Indie)
  2. Medvedisko (pohlednice z Bulharska)
  3. Nika 116 (pohlednice z Vysokých Tater)
  4. helpforenglish-user (pohlednice z Taiwanu)

Můžete si vybrat knihy: SLANG RULES, DESTINATION (B1 / B2 / C1&C2), Oxford Word Skills (Basic / Intermediate / Advanced), nebo English Grammar in Context (Essential / Intermediate / Advanced). U tří zmíněných titulů si můžete úroveň zvolit sami.

Předplatné English Me na 1 rok vyhrávají:

  1. Merkurus (pohlednice z Wokinghamu)
  2. Nicky20 (pohlednice z Chorvatska)
  3. Lukáš (pohlednice s kocourem v botách)
  4. Renata (pohlednice z Českého Krumlova)

Televizní seriály na DVD vyhrávají:

  1. Littlewolf (pohlednice z Ománu)
  2. Bludička (pohlednice ze Zlína)
  3. Bertoldd (pohlednice od Niagarských vodopádů)
  4. yeriayana (pohlednice z Valtic)

Na výběr mají seriály: Blackadder (komplet 1–4), Smallville (season1), Dollhouse (seasons 1+2), Simpsons Classics (3 DVD vybraných nejlepších epizod), North and South (komplet), Gossip Girl (season 1), Laguna Beach (seasons 1–2)

Výhercům srdečně GRATULUJEME! V nejbližších dnech Vás kontaktujeme (budeme-li vědět jak – ne na všech pohlednicích je kontakt – v tom případě nás prosím kontaktujte Vy) a domluvíme výběr a předání výhry.

S ostatními se těšíme na další soutěžení.


Původní článek:

Každý rok pro Vás na léto máme připravenou soutěž. Nebude tomu jinak ani letos. Tentokráte na Vás budou čekat ceny v hodnotě několika tisíc kč! Získat budete moci knihy od našeho partnera www.englishbooks.cz , televizní seriály na DVD nebo předplatné našeho výukového systému English Me.

Co je potřeba udělat? Pošlete nám do 15. září POHLEDNICI z prázdnin/do­volené v angličtině. Myslím tím teď OPRAVDICKOU pohlednici poslanou poštou. Jednoduše koupíte, nalepíte známku, napíšete krátký text v angličtině a pošlete.

Na konci září z obdržených pohlednic vylosujeme desítku výherců.

Pohlednice zasílejte na adresu:

Vitware s.r.o. – Help for English
Nám. 17. listopadu 1235
53501 Přelouč
The Czech Republic

Pohlednici nezapomeňte podepsat pomocí svého nicku (přezdívky), kterou máte tady na Help for English. Pokud u nás zaregistrovaní nejste a z nějakého důvodu si účet zařídit nechcete (je to zdarma), uveďte na pohlednici svůj e-mail, pomocí kterého Vás v případě výhry kontaktujeme.

Termín zaslání je 15. září 2013!

(Směrodatné je poštovní razítko na pohlednici)


Soutěž jsme připravili ve spolupráci s knihkupectvím Englishbooks:

Englishbooks
Přepis bublinkové nápovědy: