Soutěž: Okruhy slovíček v English Me

Vydáno dne 22.08.2013

Vytvořte a sdílejte své vlastní okruhy slovní zásoby v aplikaci English Me a vyhrajte některou z cen v hodnotě stovek korun!



English Me

Soutěž s English Me

Vyhlášení vítězů

Děkujeme všem, kdo si v English Me vytvořili své vlastní lekce a sdíleli je s ostatními. V době trvání soutěže přibylo několik stovek lekcí!

Součástí tvoření vlastních lekcí je i to, že si uživatel může vytvořit vlastní slovníková hesla. Ta však musí být nejprve námi autorizovaná, aby se daná lekce zobrazila mezi sdílenými. Slov k autorizaci ale bylo cca 1000 a nebylo v mých silách je všechny během posledního týdne přidat. Ale i lekce, které ještě nejsou mezi sdílenými z důvodu neautorizovaných slovíček, jsme vzali v potaz při vyhodnocování. (Budu na tom pracovat a lekce se budou ostatním postupně zobrazovat během několika následujících týdnů či měsíců).

A je tu vyhlášení výsledků. Hlavní tři ceny, tedy roční předplatné + seriál na DVD vyhrávají uživatelé:

Každý z nich si může vybrat jedno z následujících seriálů na DVD (v angličtině s anglickými titulky):

Mad Men (Season 1)
Gossip Girl (Season 1)
The Walking Dead (Season 1)
The Simpsons (Season 1)
Pushing Daisies (Season 1)
Smallville (Season 1)
Entourage (Season 1)

Z ostatních jsme vybrali ještě šest uživatelů, kteří získávají půlroční předplatné English Me:

Gratulujeme a děkujeme!

Určitě okruhy slovní zásoby vytvářejte dále. Mnohým tak jistě pomůžete při učení!


Vytvořte okruh slovní zásoby a sdílejte ho s ostatními

Aplikace English Me, pokud jste o ní ještě neslyšeli, je náš program na učení a procvičování angličtiny na počítači či mobilních zařízeních (více informací naleznete zde).

Před několika týdny jsme spustili funkci, která umožňuje uživatelům nabídnout okruhy slovní zásoby, které sami vytvořili, ostatním studentům. A právě této funkce se týká naše nová soutěž.

Vytvořte v English Me svůj vlastní okruh slovní zásoby a sdílejte ho s ostatními. My po skončení soutěže vybereme vítěze (losováním z těch nejzajímavějších, nejpřínosnějších, nejpraktičtěj­ších…). Jako ceny máme připravené:

English Me je možné po dobu 7 dnů testovat zcela zdarma, do soutěže se můžete zapojit i v průběhu tohoto testovacího období.

Soutěž trvá do 14. srpna 2013!

(Do soutěže budou automaticky zařazeny všechny lekce vytvořené mezi 1. a 14. srpnem, do soutěže není potřeba se registrovat či přihlašovat).


Pokyny pro sdílení lekcí:


Jak na to?

  1. Pokud ještě nejste uživateli English Me, zaregistrujte se (máte-li uživatelský účet na Help for English, stačí se přihlásit pod tímto jménem a heslem). V ten moment začne běžet týdenní testovací období, během kterého je aplikace plně funkční, bez omezení.
  2. V English Me v horním menu klikněte na Slovní Zásoba / Výběr lekce.
  3. Na nové stránce naleznete výpis existujících lekcí/okruhů a nad ním dvě tlačítka: Vytvořit novou lekci (zde si založíte novou lekci) a Sdílené lekce (zde si můžete prohlédnout, co vytvořili ostatní)
  4. Nové lekci pomocí ikonky tužky doplňte název a popisek. Podle tohoto si budou ostatní uživatelé vybírat, proto se snažte o výstižné a konkrétní formulace.
  5. Kliknutím na +Přidat slovíčko zadejte slovo, které do lekce chcete přidat (česky nebo anglicky). Počítač Vám nabídne možné výrazy z databáze. U požadovaného slovíčka klikněte na ‘přidat do lekce’.
  6. Pokud by požadované slovíčko či požadovaný význam slova v databázi nebyl, můžete si ho sami vytvořit. Sdílení lekcí ale umožňujeme jen u autorizovaných slov, proto při editaci nového slova zaškrtněte ‘požádat o autorizaci’. My slovu doplníme definici, přepis výslovnosti apod. sami.
  7. Je-li Vaše lekce hotová, klikněte na tlačítko ‘sdílet’.

Těšíme se na Vaše výtvory!

Přepis bublinkové nápovědy: