Vánoční soutěž s Lingea

Vydáno dne 08.12.2014

Potřebujete si na chvíli odpočinout od předvánočního shonu nebo ještě sháníte dárky? Vánoční soutěž se společností Lingea může být jednou z možností. Pojďte si zasoutěžit o skvělé e-bookové tituly!



Vánoční soutěž s Lingea

Společnost Lingea, jejíž elektronický slovník Lexicon 5 jsme nedávno recenzovali, není na našem trhu žádným nováčkem. Lingea se nezaměřuje pouze vydávání slovníků, v její nabídce jsou i konverzace, gramatiky a průvodce Berlitz, v knižní i elektronické podobě. Kromě vydavatelské činnosti Lingea působí též v oblasti technologie a překladatelství.

Zapojte se do naší vánoční soutěže a vyhrajte některou z následujících cen!

O co soutěžíme

V této soutěži hrajeme o elektronické tituly:


Odměněno bude 5 soutěžících.

Pravidla soutěže

Jak je u našich soutěží zvykem, postupně v tomto článku budete nacházet celkem deset otázek, na které si budete zapisovat odpovědi a pak nám je všechny na závěr zašlete.

Od pondělí 15. prosince do pátku 19. prosince zde najdete každý den vždy dvě nové otázky. Jedna se bude vždy týkat Vánoc a druhá bude souviset se společností Lingea.

Odpovědi si budete zapisovat a pak je všechny dohromady pošlete na emailovou adresu lucka.skrcena@seznam.cz. To však musíte stihnout nejpozději do neděle 21. prosince do 24:00 hod. Kromě odpovědí nezapomeňte připsat vaše uživatelské jméno z našich stránek.

Z celkového počtu 10 odpovědí pak musíte mít alespoň 8 správně. Z těchto soutěžících pak vylosujeme šťastné výherce.


Důležitá pravidla a poznámky

Soutěž je pouze pro registrované uživatele stránek Help for English. Pokud ještě uživatelský účet nemáte, je nutné si ho vytvořit nejpozději 14. prosince do 24:00. Registrace je zdarma, k ničemu nezavazuje.

Soutěžním dnem se rozumí daný kalendářní den od 7:00 do 22:00. Soutěžní otázka se mění v nočních či ranních hodinách, ne tedy přesně o půlnoci.

Každý soutěžící smí soutěžit pouze jednou, pod jedním registrovaným jménem. Není tedy povoleno účastnit se pod několika jmény/přezdívkami zároveň.

Každý soutěžící musí soutěžní odpovědi zpracovat sám, není dovoleno posílat okopírované odpovědi (týká se především případů, kdy soutěží v jedné rodině více lidí).

Je zakázáno na stránkách Help for English (v diskusním fóru, v komentářích apod.) zveřejňovat soutěžní otázky, odpovědi na ně, vyměňovat soutěžní otázky, a takovou výměnu nabízet či poptávat.

Nedodržování těchto pravidel může vést k diskvalifikaci soutěžícího v této i příštích soutěžích na Help for English.

Soutěž je organizována jako zábavní aktivita na vzdělávacím portálu. Účast v soutěži je zcela zdarma. Účastí v soutěži nevznikají soutěžícím žádné nároky vůči provozovateli stránek. Provozovatel stránek nenese žádnou zodpovědnost za škody, které by mohly soutěžícímu vzniknout přímo či nepřímo v souvislosti s účastí v soutěži. Provozovatel stránek si vyhrazuje právo pravidla soutěže kdykoliv upravit či změnit.

S jakýmikoliv osobními údaji, které soutěžící odešle v rámci soutěžního příspěvku, bude nakládáno dle zákona a nebudou v žádném případě poskytnuty třetím stranám.


Let's start!

pondělí 15. prosince
otázka č.1:
otázka č.2:

úterý 16. prosince
otázka č.3:
otázka č.4:

středa 17. prosince
otázka č.5:
otázka č.6:

čtvrtek 18. prosince
otázka č.7:
otázka č.8:

pátek 19. prosince
otázka č.9:
otázka č.10:


Ceny do soutěže věnuje společnost Lingea, které tímto srdečně děkujeme.

www.lingea.cz

www.facebook.com/lingea.cz

Přepis bublinkové nápovědy: