Soutěž: Conversation Questions

Vydáno dne 30.05.2015

Vymyslete otázky pro konverzaci v angličtině a vyhrajte některou z poukázek na Edoo: angličtinu po telefonu.



Soutěž:

Conversation Questions

Soutěž již byla ukončena. Vítěze jsme kontaktovali soukromou zprávou. Soutěžní příspěvky použijeme jako inspiraci při tvorbě dalších konverzačních témat na našich stránkách. Všem, kteří se zúčastnili, děkujeme!


Před nedávnem jsme na našich stránkách vydali recenzi nového výukového produktu Edoo, který spočívá v tom, že každý den na studenta čeká telefonát v angličtině, ve kterém si s ním lektor povídá o nějakém tématu (dle zvoleného kurzu a úrovně pokročilosti). Tam jsme také zveřejnili informaci, že v blízké době budou k dispozici dárkové poukázky na využití této služby.

V této soutěži budete moci vyhrát 3× poukázku na 14 dní a 3× poukázku na měsíc takového telefonování!

Více informací o této službě naleznete kromě naší recenze i na oficiálních stránkách Edoo.

Co je potřeba pro výhru udělat?

  1. mít vytvořený uživatelský účet zde na Help for English (ten je zdarma, k ničemu nezavazuje)
  2. splnit soutěžní úkol
  3. soutěžní příspěvky nám zaslat do 30. května
  4. mít štěstí v závěrečném slosování

Jak zní soutěžní úkol?

Podívejte se na našem webu do sekce Mluvení: Konverzační otázky. Tam naleznete sbírku konverzačních témat a k nim sadu otázek. Úkoly budete mít celkem 3:

Jak odpovědi poslat?

Důležitá pravidla a poznámky

Soutěž je pouze pro registrované uživatele stránek Help for English. Pokud ještě uživatelský účet nemáte, je nutné si ho vytvořit. Registrace je zdarma, k ničemu nezavazuje.

Každý soutěžící smí soutěžit pouze jednou, pod jedním registrovaným jménem. Není tedy povoleno účastnit se pod několika jmény/přezdívkami zároveň.

Každý soutěžící musí soutěžní odpovědi zpracovat sám, není dovoleno posílat okopírované odpovědi (týká se především případů, kdy soutěží v jedné rodině více lidí).

Nedodržování těchto pravidel může vést k diskvalifikaci soutěžícího v této i příštích soutěžích na Help for English.

Soutěž je organizována jako zábavní aktivita na vzdělávacím portálu. Účast v soutěži je zcela zdarma. Účastí v soutěži nevznikají soutěžícím žádné nároky vůči provozovateli stránek. Provozovatel stránek nenese žádnou zodpovědnost za škody, které by mohly soutěžícímu vzniknout přímo či nepřímo v souvislosti s účastí v soutěži. Provozovatel stránek si vyhrazuje právo pravidla soutěže kdykoliv upravit či změnit.

S jakýmikoliv osobními údaji, které soutěžící odešle v rámci soutěžního příspěvku, bude nakládáno dle zákona a nebudou v žádném případě poskytnuty třetím stranám.

Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme hodně štěští!

Přepis bublinkové nápovědy: