English Me - vánoční sleva 25 %

Vydáno dne 10.12.2018

Do 24. prosince 2018 pořizujte předplatné aplikace English Me se slevou 25 %.



English Me – 25% sleva

(Co je to Výuková aplikace English Me!)

Rádi bychom Vás informovali o tom, že do 24. prosince letošního roku platí pro jakýkoliv nákup předplatného naší aplikace ENGLISH ME předvánoční sleva 25 %. Roční předplatné pro jednoho uživatele je tedy místo 990 Kč pouze 742 Kč, pro skupinové objednávky ještě daleko nižší (při nákupu tří licencí je to např. 435 Kč za jednu, u předplatného pro školy a velké skupiny se lze dostat až na 180 Kč za licenci).

Vánoční sleva na English Me

English Me jako vánoční dárek

Předplatné English Me můžete věnovat i jako vánoční dárek. Jak na to?

  1. Pokud nejste našimi uživateli, na stránce www.englishme.cz klikněte na oranžové tlačítko ‘Koupit jako dárek’. Proveďte objednávku libovolného počtu dárkových poukazů (čím větší počet, tím nižší cena na jedno předplatné).
  2. Pokud již jste našimi uživateli, přihlaste se do aplikace, otevřete si kartu ‘předplatné’ a zde klikněte na Objednat pro rodiny a přátele. Proveďte objednávku libovolného počtu poukazů (čím větší počet, tím nižší cena na jedno předplatné).

Po provedení transakce (podporujeme instantní platby kartou i bankovním převodem) si budete moci vytisknout každý kód ve formě dárkového poukazu.

Vánoční dárek tedy můžete objednat, zaplatit (v případě instantní platby platební kartou) a vytisknout ještě na Štědrý den!

Pro stávající zákazníky

Předvánoční nabídka je ještě výhodnější pro ty, kdo již mají English Me předplacené. Ti mohou na nákup nového předplatného použít věrnostní kredit, který získali při předchozí objednávce! A nebojte, nové předplatné se ke starému přičítá. Objednáním nového předplatného dříve, než staré skončí, nepřijdete ani o den.

Stav svého věrnostního kreditu zjistíte po přihlášení do aplikace na záložce ‘Předplatné’ (hned pod nadpisem je uvedeno, do kdy máme předplaceno a jak vysoký je váš věrnostní kredit).

O aplikaci se dočtete také v článku Výuková aplikace English Me!

Aplikaci English Me naleznete na:

www.englishme.cz

Přepis bublinkové nápovědy: