Kurz pro začátečníky v English Me!

Vydáno dne 06.04.2016

V aplikaci English Me naleznete již přes 100 lekcí oblíbeného kurzu pro začátečníky! Právě jsme vydali UNIT 4.



Kurz pro úplné začátečníky

v aplikaci English Me!

Naše výuková aplikace pro počítače a mobilní zařízení English Me obsahuje kvanta studijních materiálů, textů, testových otázek, vět k procvičování překladu či poslechu, slovíček a okruhů slovní zásoby, nejrůznějších cvičení apod. Aplikace je určena studentům na všech úrovních pokročilosti, od začátečníků až po velmi pokročilé. Pro ty, kdo s angličtinou teprve začínají máme připravený systematický kurz, který je provede základy angličtiny.

Kurz je sestaven z větších celků – unitů, které se dále skládají vždy z několika desítek krátkých lekcí.

Lekce jsou krátké, stručné a lehce stravitelné. Mnohdy se vejdou na jednu stránku v prohlížeči a jsou ideální také k používání na mobilních zařízeních. Slovní zásoba a příkladové věty jsou zde doplněny nahrávkou výslovnosti rodilých mluvčích. Látku probíranou v dané lekci si lze často ihned procvičit či otestovat pomocí různorodých interaktivních cvičení. Na konci každého unitu je opakovací lekce, kde si ověříte, zda jste všechno prezentované učivo úspěšně zvládli.

K prostudovaným lekcím je možné se kdykoliv vracet. V přehledu lekcí uvidíte, které lekce již máte přečtené a které nikoliv. Po přečtení lekce si navíc můžete lekci označit zelenou ikonkou “chápu, rozumím” nebo červenou ikonkou “nerozumím” (a k takovým se případně později vrátit).

V současné době jsou k dispozici první čtyři Unity kurzu (po cca 30 lekcí) a postupně budeme přidávat další.

Ti, kdo mají nastavenu úroveň STARTER, uvidí kurz na své titulní stránce ihned po přihlášení do English Me. Ostatní (protože kurz může být přínosný i studentům na úrovni ELEMENTARY apod.) si ho mohou spustit z horní lišty a záložky OBECNÉ.

Kurz je samozřejmě v rámci předplatného dostupný každému našemu uživateli bez dalších poplatků. Pro více informací o předplatném a cenách prosím navštivte www.englishme.cz. Připomínám, že Aplikaci English Me si můžete bezplatně na týden vyzkoušet v plné verzi.

Těšíme se na pokroky v angličtině, které s naším kurzem uděláte, a uvítáme jakoukoliv zpětnou vazbu.

Přepis bublinkové nápovědy: