English Me: Množstevní slevy již od dvou licencí

Vydáno dne 20.11.2017

Víte, že při zakoupení dvou předplatných naší aplikace English Me získáte množstevní slevu 38%? Víte, že každé předplatné můžete v podobě dárkového certifikátu věnovat svým blízkým apod.?



English Me jako dárek

Možná víte, že autoři stránek Help for English pro vás vytvořili také výukovou online aplikaci English Me. Učení s English Me je ještě důkladnější a pohodlnější, protože tato aplikace je šitá uživateli na míru. Nabízí vedle klasických článků o gramatice a slovní zásobě také propracované zkoušení a procvičování slovíček, tisíce testových otázek zaměřených na snad všechny oblasti anglického jazyka, unikátní trénink překladu a diktátů a mnoho dalších prvků. Bližší informace o aplikaci naleznete v článku Výuková aplikace English Me!.

Množstevní sleva 37% již u 2 licencí

Běžná cena předplatného je 790 Kč na rok na uživatele. Pokud byste si ale objednali dvě předplatná, např. jedno pro sebe a jedno jako vánoční dárek, získáte na celou objednávku slevu 37%. Každé předplatné potom bude stát jen 620 Kč.

Při objednání většího počtu kusů je sleva dokonce ještě vyšší! Např. při koupi 5 kusů přijde jedna na 490 Kč.

Tyto slevy jsou časově neomezené a platí již od spuštění English Me před více než čtyřmi lety. Dokonce se tato sleva ‘sčítá’ s dalšími slevami, jako jsou různé sezónní slevové akce.

Zakoupené předplatné si můžete aktivovat na svém účtu nebo si vytisknout dárkový poukaz, kterým můžete obdarovat své blízké, studenty, kolegy, zaměstnance apod.

Postup objednání:

Po vyřízení objednávky obdržíte všechny objednané předplacené kódy, z nichž si každý můžete vytisknout jako dárkový certifikát.

Už za pár minut můžete mít skvělý vánoční dárek!
Přepis bublinkové nápovědy: