Krásné prázdniny 2018

Vydáno dne 29.06.2018

Přání na prázdniny…



Summer is here!

Dnes usedá většina českých školáků do lavic v tomto školním roce naposledy. Stačí rozdat vysvědčení (jak se řekne ‘vysvědčení’ anglicky se dozvíte v dnešním Word of the Day) a prázdniny začínají. Ať se vás ale školní život týká nebo ne, rádi bychom vám všem popřáli krásné léto, krásné prázdniny, krásné dovolené.

Pokud byste se s námi chtěli učit i v létě, určitě můžete. My budeme na nových článcích a cvičeních pracovat i o prázdninách a každý den bude také vycházet Word of the Day. Navíc jsme nedávno spustili i mobilní verzi Help for English, takže si články a cvičení můžete pohodlně procházet i ve svých mobilních telefonech a tabletech, třeba na cestách, u moře, v horské chatě, či kdekoliv jinde, kde se připojíte k internetu.

Připomínáme, že ještě několik dní trvá naše akce “dva měsíce zdarma”. Pokud si do 2. července aktivujete roční předplatné naší výukové aplikace English Me, získáte dva měsíce navíc zdarma, tedy 14 měsíců za cenu 12. Učení se s English Me je totiž ještě efektivnější. Aplikace nabízí velké množství zajímavých a jedinečných funkcí k procvičování a učení angličtiny. Týden si můžete vyzkoušet zdarma, ale pro započítání dvou měsíců navíc je nutné objednávku provést a uhradit do 2. července. Aplikaci najdete na www.englishme.cz.

Pokud si budete od učení dělat o prázdninách pauzu, rádi se tu s vámi v září zase setkáme!

Have a great summer!

Přepis bublinkové nápovědy: