Pokračování kurzu pro začátečníky v English Me

Vydáno dne 01.12.2018

V aplikaci English Me naleznete již přes 100 lekcí oblíbeného kurzu pro začátečníky! Právě jsme vydali UNIT 4.



Pokračování kurzu pro začátečníky

v aplikaci English Me

Právě jsme vydali nový (čtvrtý) UNIT oblíbeného kurzu pro začátečníky v aplikaci English Me. V téměř třiceti nových lekcích se seznámíte s tématickou slovní zásobou spojenou s bydlením, domem, městem apod., naučíte se používat místní předložky a seznámíte se s vazbou THERE IS / THERE ARE. Probereme si také řadové číslovky a rozkazovací způsob kladný i záporný.

Kurz má již přes 100 lekcí! Lekce jsou psané tak, aby byly lehce stravitelné a obsahovaly množství příkladů použití. Procvičování je nabízeno většinou přímo u každé lekce a na konci každého unitu vás čeká důkladné opakování.

Na dalších lekcích pro začátečníky pracujeme. Po prostudování stávajících 4 Unitů by ale student měl být dostatečně připraven na to, aby aplikaci mohl přepnout na úroveň ELEMENTARY a dokázal pracovat s množstvím materiálů, které máme k dispozici pro tuto úroveň.

Pro začátečníky jsme také nedávno přidali desítky tématických okruhů slovní zásoby.

Aplikaci English Me si můžete na 7 dní bezplatně vyzkoušet a prozkoumat všechny její funkce. Pokud se vám bude líbit, můžete si ji předplatit již za 990 Kč za rok (k dispozici jsou i kratší varianty předplatného).

Vyzkoušet English Me

Pro rodiny, skupiny přátel, školy či firmy nabízíme výhodné množstevní slevy již od dvou kusů!

Předplatné English Me můžete také pořídit v podobě dárkového certifikátu jako dárek pro své blízké!

Objednat English Me jako dárek

Informace o English Me naleznete také zde:

Přepis bublinkové nápovědy: