Help for English vs. English Me

Vydáno dne 16.11.2021

V čem se liší placená aplikace ENGLISH ME od našeho portálu HELP FOR ENGLISH? Proč se předplatné ENGLISH ME vyplatí?



V čem se liší ‘English Me’ od ‘Help for English’?

Proč na portálu, kde je snad vše, co se angličtiny týká, zcela zdarma, nabízíme také placenou aplikaci englishme? V čem se liší? V čem je lepší? Proč bych si ji měl předplatit?

popis Help for English englishme!
cena Zdarma a bez rušivých reklam. 169 Kč měsíčně, zvýhodněné roční předplatné, velké slevy pro studenty s kartou ISIC, firmy a školy, možnost předplacení i na kratší období. Vše samozřejmě zcela bez reklam. Jedno předplatné je možné sdílet až se čtyřmi přáteli či členy rodiny, kteří už za používání englishme! nic neplatí.
úroveň Portál pro všechny úrovně pokročilosti. Student si sám vybírá materiály podle své úrovně (dle barevných proužků u jednotlivých materiálů). Šest úrovní pokročilosti (začátečník až pokročilý), aplikace se při vytváření cvičení, vybírání testových otázek, slovní zásoby a vět k doplňování přizpůsobuje úrovni uživatele. Aplikace obsahuje také úvodní rozřazovací test!
články Články můžete číst, vyhledávat, procházet dle kategorií. Články můžete číst a procházet z přehledného výpisu, který lze řadit např. podle doporučeného pořadí, možno také filtrovat pouze nepřečtené články nebo články, které máte označené jako problematické.
testy Můžete si dělat pouze námi připravené testy. Můžete si dělat námi připravené testy nebo testy vygenerované počítačem. Počítač dokáže vygenerovat náhodný test na gramatiku či slovní zásobu, nebo test zaměřený na zvolený gramatický či lexikální jev, vše na základě nastavené úrovně pokročilosti. Počítač má k dispozici databázi několika tisíc testových otázek!
průběh testů Test vyplníte celý, na konci se celý vyhodnotí. Ke každé otázce a odpovědi máme vysvětlení v češtině. Test se prochází po jednotlivých otázkách. Po každé odpovědi se dozvíte správnou odpověď i s vysvětlením. Můžete si navíc přečíst komentáře ke všem nabízeným možnostem. Učíte se tak již v průběhu testu. V rámci vyhodnocení odpovědí je navíc ke každé otázce doplněn i český překlad věty a často také zvuková nahrávka rodilých mluvčích.
slovníček Na jakékoliv slovíčko na webu můžete dvakrát kliknout a nechat si zobrazit dané slovníkové heslo. V rámci každého slovníkového hesla, které se zobrazí po dvojkliku na jakékoliv slovo na Help for English nebo English Me, je tu možnost označit si slovíčko jako oblíbené. Oblíbená slovíčka se potom můžete snadno naučit pomocí klasických nástrojů pro učení slovíček. Slovníček obsahuje také odkazy na relevantní články.
zkoušení slovíček Počítač vás zkouší ze slovíček pouze způsobem z češtiny do angličtiny. Velký výběr způsobů zkoušení. Vedle zkoušení z češtiny do angličtiny je tu i zkoušení překladem do češtiny, zkoušení podle definice, diktát slov, doplňování slov do vět, výběr z obrázků atd.
okruhy slovní zásoby Možnost zkoušení pouze již připravených okruhů. Použití našich okruhů nebo možnost vytváření vlastních okruhů a sdílení okruhů s dalšími uživateli.
slovíčko dne Každý článek ze série Word of the Day dostupný vždy pouze 24 hodin. Neomezený přístup ke všem Slovíčkům dne z celé historie, což je již více než 2000 článků, navíc celá řada Slovíček dne pro začátečníky.
tisk slovíček Pouze jedna obyčejná možnost tisku. Několik možností – detailní, pouze přehled, tisk kartiček.
nepravidelná slovesa Jen v rámci několika samostatných cvičení. Možnost zkoušení nepravidelných tvarů sloves pomocí našeho algoritmu zkoušení slovíček. Vyberete si okruh sloves (náš nebo si ho vytvoříte sami) a ta se s pomocí aplikace snadno naučíte.
trénink překladu a poslechu Omezeno na hrstku jednotlivých cvičení. Desetitisíce vět k procvičování, počítač vybírá věty do cvičení sám dle pokročilosti uživatele.
gramatický dril Omezeno na hrstku jednotlivých cvičení. Desítky různých gramatických drilů s tisíci vět k procvičení!
tvary slov Omezeno na hrstku jednotlivých cvičení. Doplňování tisíců slovíček ve správném tvaru do více než 20 tisíc vět!
statistiky Registrovaní uživatelé vidí pouze procentuální výsledky dokončených testů. Detailní statistiky, k dispozici detailní výsledky všech aktivit, možnost opakování libovolné aktivity, přehled problematických slovíček a možnost jejich opakování.
vedení za ruku Uživatel musí vědět, co se chce učit a to si vyhledat. Vedle svobody učit se, co chci a kdy chci, jsou tu také výukové plány – sady devíti cvičení, které generuje počítač dle pokročilosti uživatele a podle výsledků jeho aktivit.
příkladové věty V rámci slovníku se nezobrazují příkladové věty. Ve slovníku se zobrazují navíc příkladové věty s českým překladem a většinou také nahrávkami rodilých mluvčích.
kurz pro začátečníky Kurz v podobě článků doplněných aktivitami. Kurz v podobě krátkých snadno stravitelných lekcí, které často obsahují škálu různých cvičení a aktivit.
pro školy Není žádná podpora pro práci se skupinami žáků či studentů. Možnost vytváření a spravování uživatelských skupin, zadávání a kontrola úkolů, školení pro učitele.

Chcete si English Me vyzkoušet?

Můžete začít ihned a zdarma!

Zkušební verze je na 7 dní zcela bezplatná. Na www.englishme.cz zadejte svůj e-mail, zvolte si heslo a pusťte se do toho.

Registrace na www.englishme.cz k ničemu nezavazuje a nevyžaduje zadání platební karty.

Přepis bublinkové nápovědy: