Až tři letní měsíce s English Me! navíc zdarma!

Vydáno dne 26.06.2020

K ročnímu předplatnému aplikace English Me! nyní nabízíme tři měsíce navíc zdarma! Akce končí 6. července 2020.



Letní angličtina s English Me!

Nyní až tři měsíce navíc zdarma!

Letní prázdniny jsou již téměř tu a s nimi čas, kdy jde učení mnohdy stranou, a nás více zajímají odpočinkové aktivity, výlety či cestování. Kdo by v horkých dnech chtěl sedět nad knihami nebo u počítače a učil se, řeknete si možná.

Naše výuková aplikace English Me! je ale ideálním výukovým společníkem i na prázdniny. Jedná se o online aplikaci, která funguje nejen na počítačích a laptopech, ale i na tabletech a chytrých mobilních telefonech. Můžete si tak téměř kdekoliv a kdykoliv procvičovat anglická slovíčka, zdokonalovat se v gramatice, číst si články o nejrůznějších jazykových jevech apod.

Pokud byste měli obavu, že se přes léto skutečně nebudete učit tak intenzivně a neradi byste investovali do něčeho, co potom využijete málo, máme pro Vás připravenou zajímavou akci:

Pokud si aktivujete roční předplatné před 6. červencem 2020, místo dvanácti měsíců získáte měsíců patnáct!

I letos máme bonusové letní předplatné i na půlroční objednávky. Při nákupu předplatného na 6 měsíců získáte zdarma měsíc navíc, tedy 7 měsíců.

Více informací o aplikaci naleznete na www.englishme.cz. Tam si také při vytvoření uživatelského účtu můžete celou aplikaci na 7 dní vyzkoušet úplně zdarma.

Máte už aktivní předplatné? I tak můžete naši letní akci využít. Nové předplatné včetně tří měsíců zdarma se jednoduše přičte k vašemu stávajícímu předplatnému.

Inzerované měsíce navíc se přičtou v moment aktivace předplatného. U jednotlivých objednávek je to v moment přijetí platby na náš účet, v případě hromadných objednávek předplacených kódů je to v moment uplatnění tohoto kódu. Aktivace ale musí proběhnout do 6. července 2020!

Přepis bublinkové nápovědy: