Ohlédnutí za rokem 2019

Vydáno dne 01.01.2020

Co se událo na našich stránkách v roce 2019 a co nás čeká v roce 2020?



Ohlédnutí za rokem 2019

Rok 2020 je tu a jak je vždy na samém začátku ledna naším zvykem, krátce se ohlédneme a zhodnotíme, co se na našich stránkách za těch posledních 365 dní událo.

Děkujeme všem, kdo jste nás někdy i denně navštěvovali. Děkujeme za jakoukoliv zpětnou vazbu, kterou jste nám poskytli formou e-mailů, soukromých zpráv či komentářů u článků. Určitě v tom pokračujte!

Děkujeme všem, kdo nás podpořili zakoupením předplatného aplikace English Me!

Poděkování patří i našim partnerům a externím spolupracovníkům!

Co plánujeme na rok 2020?

Náš tříčlenný tým nebude zahálet ani letos! Plánujeme si dosavadní pracovní tempo udržet i nadále. Těšit se můžete tedy na 3–4 nově vydané články týdně, ve kterých se zaměříme na témata, která studentům činí problémy, ale i na témata, která jsou prostě zajímavá. Angličtinu máme rádi a její záludnosti a krásy chceme přibližovat i vám.

Letos se díky přestupnému roku můžete těšit dokonce na 366 slovíček dne! Nedochází nám ještě inspirace? To rozhodně ne. Zajímavých slovíček je v angličtině ještě spousta. Nezapomeňte si tedy každý den naše stránky otevřít a nový článek si přečíst. I letos totiž platí, že Slovíčko dne je dostupné pouze od půlnoci do půlnoci daného dne. Pokud byste se chtěli k minulým článkům vracet, předplaťte si naši aplikaci, kde žádná omezení nejsou.

To ale určitě není vše!

Všem přejeme krásný a úspěšný rok 2020!

Petr Hudík, Roman Svozílek a Marek Vít

Přepis bublinkové nápovědy: